kpnqwest.se Fiberoptik när den är som bäst

Upplev landet - hyr en stuga i Södermanland

Välkommen till Tolfta gård! Vi fokuserar på att erbjuda dig en naturlig upplevelse nära till det fria och lugna. Hos oss hittar du fyra unika stugor att hyra mitt på landet. Samtliga av våra stugor är nyrenoverade och har sin egna karaktär och charm. Om du vill bo nära sjön så kan du hyra sjöstugan, vill du bo lite större kan du hyra storstugan som har två stora loft med sju bäddar. Du hittar nästan garanterat en stuga som passar dig hos oss - Besök vår hemsida för mer information redan idag!
Trevlig konferens i Södermanland

Hyr stuga på Öland i sommar på Klinta Camping

Klinta Camping ligger i Köpingsvik på Öland vid en av Ölands finaste sandstränder. Vi har 24 stugor att hyra i fem olika storlekar och prisklasser. Alla stugor har även plats för bil och gångavstånd till den härliga sandstranden. Hyr en stuga på Klinta Camping i sommar. Välkommen!

Falu fängelse vandrarhem – historiefyllt boende i Dalarna

Är ni ute efter ett boende i Dalarna med en egen stil och historia? Då är Falu fängelse vandrarhem perfekt för er! Här finns gammal arkitektur kombinerat med moderna bekvämligheter. Fängelset höll öppet från 1849 till 1995 och har ägts av oss sedan år 2000. Förutom ett underbart boende så får ni hos oss på Falu fängelse vandrarhem i Dalarna även tillgång till konferenslokaler, museum och restaurang. Så när ni ska till Dalarna – välj Falu fängelse vandrarhem!