kpnqwest.se Fiberoptik när den är som bäst

Stolsdynor från Balders Hage

Fina stolsdynor hittar du hos oss på Balders Hage.

Hos Bafab hittar du skrivbord och kontorsstolar

Bafab har massor av nya och begagnade skrivbord och kontorsstolar som vi säljer till mycket bra priser. Vi på Bafab säljer alltid våra begagnade kontorsmöbler till minst hälften av nypriset. Hör gärna av dig vid frågor eller andra spörsmål.

Markis och andra solskydd i Stockholm

Hos V-Persienn & Markis i Stockholm finner ni en mängd utvändiga och invändiga solskydd i olika modeller och stilar. I vårt sortiment finns bland annat mörkläggningsgardiner, plisségardiner, screengardiner, panelgardiner, terrassmarkiser mm. Vi erbjuder även tjänster som byte av markisväv i din befintliga markis. Alla våra markismodeller fungerar i princip på alla typer av hus, men vi hjälper dig självklart att välja det som passar just din fastighet bäst! Välkommen in för att upptäcka hela vårt sortiment av persienner och markiser!
Lamellgardiner i Stockholm

Rostfritt räcke till hem och offentliga miljöer

Vi arbetar med rostfria stålmodulsystem som är speciellt framtaget för att lösa era trapp-, altan-, balkong-, pool- och övriga räckes- problem. Alla produkter i serien är tillverkade i korrosionsbeständiga material (rostfritt stål) i kvaliteterna AISI 304 (V2A) och AISI 316 (V4A). Vi rekommenderar att produkter av kvaliteten AISI 304 (V2A) används för inomhusbruk och AISI 316 (V4A) produkter används för utomhusbruk. Dessa räcken kan man montera själv med hjälp av tålamod och vissa specialverktyg. För bästa resultat erbjuder vi professionell montering av räckena. För den som önskar något utöver dessa räckesmoduler specialtillverkar vi räcken i rostfritt, aluminium eller stål alltefter dina önskemål.

www.southeast.se

Sängkläder från South East Colleciton. Våran idé är enkel, att du ska kunna sova bekvämt i snygga sängkläder. Med South East påslakan fräschar du snabbt upp i sovrummet. Alltid fin kvalité, som det ska vara i sängen. Rekommenderas varmt. När du beställer ifrån South East så får du dina nya påslakan och örngott redan inom ett par dagar.

Krokar för ditt hem

Beslagsboden har ett av Skandinaviens bredaste sortiment av dekorativa beslag. Vi har allt från krokar till ergonomiska dörrhandtag, allt speciellt framtaget för den som vill göra-det-själv. Här finns något för alla smaker och behov. Kom till vår sida och välj och vraka bland vårt stora urval.

Duschpall i exklusiv design

Duschpallar från Smedbo kombinerar god komfort med en exklusiv design och funktion. De är konstruerade av rostfritt stål och kan stå i duschen, utan att kvaliteten försämras. Vi har flera duschpallar att välja mellan, i både svart och vit sits. Matcha duschpall efter ditt badrum. Duschpallen kan vara detaljen som får badrummet att skina.

Hillerstorp utemöbler

Hillerstorp Trä AB är Skandinaviens största tillverkare av trädgårdsmöbler. Stayhome erbjuder möbler i rotting, trä, stål och aluminium. Det finns också dynor i alla storlekar och färger. Möbler och dynor tillverkas i tre produktionsenheter placerade i Hillerstorp i Småland samt i Rumänien och Kina.

En personlig inredning - skapa med foto en canvas!

Vill ni skapa en personlig inredning och med foto? Beställ canvas hos oss! Vi trycker canvas i vårt tryckeri och garanterar högsta kvalité. Ladda upp ett favoritfoto, bestäm storleken på canvas och beställ hem, enkelt och snabbt och gratis frakt. Välkomna till Dinprint för bl.a. tryck av foto på canvas!

Införskaffa en plexitavla till ditt hem med valfritt motiv

Välkommen till mywallprint.com! Hos oss kan du skapa unika och egendesignade fototavlor av hög kvalité´. Välj bland flera olika utförande som exempelvis en plexitavla. Här trycks motivet på en plexiglasskiva vilket också ger bilden en unikt djup. Vi använder en tryckteknik så att våra tavlor alltid är tåliga mot speciellt solljus vilket innebär att de håller sig som nya under flera år. Nyfiken på en plexitavla så besök oss och få en speciell inredningsdetalj till ditt hem.

http://www.rumstid.se/belysning-inomhus/taklampor/

Rumstid har 3 butiker i Sverige, plus vår e-handel. Vi säljer lampor och belysning av alla sorter, men är bäst på belysning inomhus - med ett mycket stort sortiment av fina varumärken och fantastiska lampor. Bordslampor, taklampor, vägglampor och golvlampor....Vi har allt för inomhusbelysning, för att även nämna mer specialiserade lampor som barnlampor eller badrumsbelyaning.

Köp dina passepartout hos Pappkanten

Har du problem med bilder som börjat gulna med tiden? Med hjälp av en passepartout för tavlorna så ger du tavlan möjligheten att andas och därmed hålla mycket längre. Det är viktigt att man väljer rätt då vissa passepartouter (framförallt äldre) inte är fria från syror vilket kan förstöra bilden ytterligare. Passepartout fyller inte bara syfte som skydd utan har även en stor estetisk form där man väldigt lätt kan framhäva detaljer genom figurer, färger och kontraster. Här på Pappkanten erbjuder vi alla typer med allt från måttbeställning med Passepartout i lager, figurer och en mer enkel variant. Givetvis är alla syrafria och håller god kvalitét - välkommen in idag!