kpnqwest.se Fiberoptik när den är som bäst

Spegelglas för innebruk

Spegelglas har på senaste blivit mer och mer populärt på ytor som inte traditionellt sett har haft spegelglas. Numer har allt från garderober till duschkabiner ytor täckta av spegelglas, och det har börjat leta sig ut ur badrummet, in i resten av boendet för att ta över t.ex. vardagsrum och sovrum. Ängby Glasmästeri i Stockholm, som funnits sedan 1931, är ett litet familjeföretag som idag är inne på den tredje generationen. Detta innebär att kunskaper om glas har gått i arv genom generationsleden, och säkerställer att vi är professionella och arbetar effektivt och kvalitetssäkrat.

Enstegstätade fasader, vi hjälper dig!

Vi på Fasadputsning besitter alla en djup kunskap inom putsade fasade och innebörden av att arbetet är utfört på ett korrekt sätt. Vårt arbetsområde är hela västkusten - Västra Götaland, Halland och Skåne. Enstegstätade fasader är ett stort problem för många husägare då dessa är lätt att få instängd fukt i, vilket som i sin tur leder till dolda och synliga fruktskador. När vi renoverar fasader använder vi oss av fasadsystemet StoVentec. Detta system består av en putsad utvändig skiva, luftspalt och ett isolerande vindskydd allt detta utanpå en isolerad regelkonstruktion. Vi tar hand om alla våra projekt från start till mål, välkommen!

Sotningstjänst Sverige kan laga din skorsten

Sotningstjänst & Skorstensrenoveringar i Sverige AB är ett fullserviceföretag som jobbar med ventilation, skorsten, kontroll och rengöring. Vårt huvudsakliga arbetsområde är dock skorstensrenovering och sotning/rengöring. Beroende på vad som är fel med din skorsten kommer vi att ge dig en offert utan extra kostnad som ger dig en känsla för vad vi kan göra och hur mycket det kommer kosta. Vi avgör på plats vilken metod som kommer användas när vi lagar din skorsten, beroende på hur situationen ser ut, dvs vad som blivit fel, vad det är för typ av eldstad och hur mycket arbete som kommer krävas för att laga skorstenen.

Målare som utför fasadmålning i Uppsala!

Hos oss på Bengt Petterssons Måleri AB finns målare som utför fasadmålning med också har lång erfarenhet av små som stora arbeten inom tapetsering och måleri. En av vårt företags specialiteter är sprutmålning av väggar och tak, detta med hjälp av modern utrustning såsom en specialbyggd högtrycksspruta. Vi kan, genom vår utrustning, arbeta snabbt och effektivt vilket sänker den totala kostnaden för dig som kund. Dessutom strävar vi alltid efter att våra kunder skall bli nöjda och återkomma till oss. Vårt kontor ligger beläget i Uppsala men vi utför även arbeten i Sala och Enköping, välkommen!

Bröderna Thunström lägger ditt golv i Falun

Bröderna Thunström lägger ditt golv i Falun. bed bred och lång erfarenhet ger vi dig det bästa golv du någonsin haft. Hos oss väljer du ditt golv och sedan kommer vi hem till dig och hjälper dig med golvläggning så du som kund kan vara säker på att få jobbet gjort med bra resultat.
Vi hjälper dig med golvläggning i Falun!

Eling Bygg och Fastigheter AB - När du ska bygga kök i Gävle

Är du i behov av någon som kan hjälpa dig med ditt nya kök i Gävle? Då är Eling Bygg och Fastigheter AB företaget du ska vända dig till! Med många års erfarenhet av branschen levererar Eling Bygg och Fastigheter högkvalitativ kök till privat- och företagskunder i Gävle med omnejd. Kunden står alltid i fokus och Eling garanterar dig ett topmodernt kök, byggt och installerat på ett noggrant och tidseffektivt vis.
Eling Bygg och Fastigheter AB - Din snickare i Gävle!

Vi har tillbehör för broderier i Stenungsund

Kom in till oss på Garn & Hantverkshuset i Stenungsund för här hittar du allt för pysseltokiga! Vi har tillbehör för stickning, till broderier och sybehör. I vårt sortiment finns ett samarbete med flera stora grossister och därför har vi något för de allra flesta smaker. Besök oss om du är intresserad utav broderier.

Altandörr i PVC beställ online

På Menta Fönster beställer du enkelt måttbeställda altandörrar i PVC. Självklart har vi också standardmått som du snabbt kan ange. Beställer du din altandörr i vår webbshop så får du dessutom online-rabatt.

Köp ditt altanräcke i glas hos Räckeskungen

Ska du bygga nytt, eller helt enkelt renovera ditt altanräcke av glas? Hör av dig till Räckeskungen om värderar hög kvalitet till ett lågt pris och uppskattar välutfört arbete på kort tid. Räckeskungen har mångårig erfarenhet av branschen och utför kostnadsfria kvalitetskontroller av alla utförda arbeten.

Snickare i Halmstad

Kenneths Bygg är en byggfirma i Halmstad med erfarna snickare i teamet. Här får du hjälp med att förverkliga dina byggdrömmar och renoveringsprojekt. Våra snickare har lång erfarenhet inom branschen och har en bred och gedigen kunskap inom bygg.

Specialsnickeri i Stockholm för unika produkter

Letar ni efter ett företag som kan erbjuda specialsnickeri i form av specialbeställd och unik träinredning? Då är det Rälta snickerifabrik i Stockholm som ni ska kontakta! Här kombineras traditionella stilar med moderna metoder för att skapa de bästa produkterna med en klassisk känsla. Specialsnickeri är det ni ska vända er till om ni vill ha unika produkter med en personlig känsla. Rälta tillverkar bland annat trappor, dörrar, hela entrépartier och mycket annat. Se mer av deras produkter på hemsidan!