kpnqwest.se Fiberoptik när den är som bäst

Dags att byta golv

Behöver du byta golv men saknar tiden och kunskapen? Golvab i Borlänge AB har golvläggare som kan hjälpa dig med alla typer av golv och våtrum. Vi har erfarenhet av både stora som små projekt och kan även hjälpa dig med olika typer av heltäckningsmattor och linoleum. Kom in till oss och boka tid.

Golvmålning av Fogfria Massagolv

Hos Fogfria Massagolv AB så hittar du experter när det kommer till att arbeta med golv. Vi har över 20 års erfarenhet på företaget när det kommer til golvläggning och reparationer och vi fokuserar främst på industrigolv, golvmålning och golvslipning. När vi lägger golv så använder vi oss främst av epoxigolv som är ett slitstarkt material som håller i många år i nästan alla miljöer. Kontakta gärna oss redan idag för att få hjälp med ert nya projekt - Vi svarar alla dagar i veckan!
Vi kan allt om betonggolv

El-golvvärme från Plastelektro

Det krävs mycket energi för att kompensera en dålig isolering. Dagens byggnadsnormer föreskriver minst en halvering av energi-behovet i förhållande till de isoleringsnormer som var för 50-60 år sedan. Idag finns det material och metoder som på ett enkelt sätt kan lösa detta problem. Olika typer av värmekällor har varierande energieffektivitet. En liten värmeyta kräver högre temperatur än en stor värmeyta. Små högtempererade värmeytor ger därmed sämre engergieffektivitet än stora lågtempererade värmeytor. EP Golvvärme är mycket ekonomiskt i drift med uppmätta besparingar på 20-30% i jämförelse med konventionella uppvärmningsmetoder. Orsaken till detta är en kombination av lågtempererad värme på en stor yta, självreglering och närhet till golvytan. Principen baserar sig även på att det är onödigt att värma upp underliggande material.

Uffes golv i stockholm är duktig på att lägga parkettgolv

Ska du lägga golv och befinner dig i Stockholm? Ulf Mårtensson tar hand om golvet oavsett om det är stilren parkett eller traditionellt trägolv. Ulf Mårtenssons Golv har över 30 års erfarenhet av golvslipning och har lagt flera golv i sina dagar.

Kakel och klinker i Lund hos Bengtssons färg

Bengtssons färg i Lund är en del av Coloramakoncernen och säljer inredning i form av färg, tapeter, kakel och klinker. Behöver du gör om hemma? Förnya ditt vardagsrum med ljusare färg och en fontvägg i tapet? eller är det dags att lägga klinker i hallen för att skapa ett stilrent intryck? Kanske är det dags att sätta nytt kakel i badrummet? Då har Bengtssons färg i Lund det du behöver med mängder av kulörer på tapeter, kakel och klinker. Naturligtvis blandar de till rätt kulör på färgen du behöver om den inte redan finns. Besök gärna deras hemsida för mer information om deras produkter!

Köp aluminium

Montano har ett brett sortiment av aluminium i olika former. De har vanlig slät plåt, fyrkantsrör, U-profiler, vinkelprofiler, runda rör och mycket mer. De vanligaste aluminiumlegeringarna som erbjudes är 1050A, 5754, 6060, 6063 och 6082. Montano grundades 1962 i en källarlokal på Allmänna vägen 16 i Göteborg. Företagets kärnverksamhet utgjordes av egen tillverkning av byggnads- & konstsmiden. Idag nästan 50 år senare drivs AB Montano av John & Tommy Munteanu.

Installera solcellsanläggning på ditt tak - Solceller är framtiden

Electrotec Energy arbetar med solcellsanläggningar för värme och energi. Genom en smart användning av solceller får du en billig och miljövänlig lösning för ditt hus eller din bostad. På hemsidan kan du läsa mer information om solceller, bland annat hur du ansluter solceller till elnät. Välkommen!
Smidiga solcellspaket

Vi lägger terrazzo golv

Vi lägger terrazzo golv som är tillverkad av flis av glas, marmor och granit. Terrazzo golv ger en elegant och lyxig look till många moderna bostäder. Våra terrazzo golv har en högglanspolerad slät yta vilket gör golvet bra till moderna hotell och lägenheter. Vi lägger även andra golv som epoxigolv och cementmosaik. Välkommen till vår hemsida och läs mer om terrazzo golv.

Golvslipning är vår specialité

Vi utför golvslipning i Stockholm med omnejd. Alla sorters trägolv och då särskilt parkett är det vi är specialister på. Vi har snickare med en förkärlek för golv och golvslipning. Ring oss så snackar vi golv! | Parkettspecialisten

Vi utför takbyte & takomläggning när du ska byta taket

Takmetoder har en lång erfarenhet av tak och set till att ditt tak över huvudet hålls i bra skick och därmed slipper du oförutsedda olyckor som vatten som läcker in. Vi utför både takbyte och takomläggning i Västsverige och är det självklara valet när du ska byta tak. Hos Takmetoder får du alltid en kostnadsfri besiktning och offert där vi går igenom vad ditt tak behöver för behandling. Oftast kan vi utföra takomläggning eller en takbehandling för att du ska komma undan billigare och ändå få ett hållbart tak, så att du slipper byta tak helt och hållet.

Plåtslageri för tak och fasad i Nacka, Stockholm

Spjuths Plåtslageri är ett plåtslageri för tak och fasad i Nacka, Stockholm. Ett gediget och väl etablerat plåtslageri som arbetar över hela Stockholm och hjälper både privatpersoner och företag med byggnation, reparation, underhåll och arbeten omkring tak och fasad. Företaget åtar sig både stora projekt och mindre arbeten, hela vägen ner till snöskottning av tak som ingår i tjänsteutbudet.

Låt en takläggare sköta takläggningen för bästa resultat

För vårt nya hus anlitade vi Nybergs Bygg & Service som takläggare. Vi hade redan gjort en hel del av bygget själva, så vi funderade först på att sköta takläggningen själva, men till sist kom vi fram till att det var säkrast att anlita riktiga takläggare istället. Även om vi säkert hade kunnat göra ett hyfsat jobb själva, så är det nog bäst att låta någon som verkligen kan jobbet ta hand om just taket. Läckande tak eller takpannor som flyger hit och dit är inte direkt något man vill uppleva.