kpnqwest.se Fiberoptik när den är som bäst

Vattenrening och bevattningssystem

Vi hjälper dig hitta ett system för vattenrening som passar just dig! Aquadrip erbjuder ett sort sortiment av produkter inom vattenrening och bevattning. Ladda gärna ner vår katalog för mer produktinformation. Vi hjälper dig hitta rätt produkter för just dina behov. Kontakta oss för rådgivning!

Bygg en vinterträdgård

En vinterträdgård från Willab Garden är tillverkad för året runt bruk. Skjutdörrar eller vikpartier, med vinterisolerglas och brutna köldbryggor, ger dig möjlighet att öppna upp. Tillsammans med en extra isolerad grund som även finns med golvvärme ger det dig ett rum du kan vistas i året om.

Sommarmöbler och utemöbler för din trädgård

Din Stormarknad har mängder av inredning och detaljer för hemmet. Hos oss kan ni bland annat hitta ute- och sommarmöblerna till trädgården eller uteplatsen. Bekväma och praktiska utemöbler gör det roligt att vara ute i solen och njuta till fullo av vädret och sommaren. Självklart finns våra möbler i olika material - t.ex. metall, trä, plast, textil och andra material som konstrotting. Beställ dina sommarmöbler och smidigt i vår webbshop, eller surfa vidare för att se hela vårt sortiment!

Härliga bad hjälper dig med poolvärme

För att få en skönare badtemperatur behöver poolen utrustas med poolvärme. Framförallt på vår och försommar kan man höja temperaturen snabbt i poolen med ett lite extra tillskott. att värma poolen. Med bidragande poolvärme kan poolsäsongen bli längre! Härliga bad erbjuder olika sorters utrustning för att höja temperaturen i poolen.

Vi erbjuder dig ett inglasat uterum

Våra inglasade uterum finns över hela Sverige och numera även i våra grannländer. Vi har även en mindre utställning där man tillsammans med vår personal gå igenom vilket som kan bli bästa alternativen för er om ni är intresserade av ett inglasat uterum.

Bra dränering & fuktskydd är A och O - Fuktskyddade Hem

På Fuktskyddade hem får du hjälp att dränera och skydda dig mot oönskad fukt i hus och grund. Vi har många års erfarenhet och vet precis vad det är du behöver. Välkommen att kontakta oss för att få veta mer!
Fuktskydd som faktiskt fungerar, Infiltrationsanläggning - rening för avlopp, Pordrän som fuktskydd för huset

Dammvärmare för att hålla dammen igång på vintern

Även om det bildas is på din trägårdsdamm fortsätter livet därunder även under vintern. Det bildas rötgas vid nedbrytningen av växter som inte klarar kylan och dör, och dessa skadar djuren och de överlevande växterna i dammen. Även vintertid behöver nedbrytningsprocessen syre för att kunna "gå runt". För att göra vintern så skonsam som möjligt för din damm bör du med födel använda en dammvärmare eller en doppvärmare. Vi på Garden Aquatica har ett brett sortiment för alla dammstorlekar!

Trädgårdstjänst från Borås Markentreprenad

Borås Markentreprenads trädgårdstjänst hjälper dig förnya eller bygga din nya trädgård. Vi planerar med dig och utgår från förutsättningarna på tomten och din budget. Vår trädgårdstjänst erbjuder allt från enklare lösningar till tomtplanering med t.ex. konstgräs och dammar. Kontakta oss idag så berättar vi mer om vår trädgårdstjänst!

Rama in utegolvet eller gången med kantsten, vi hjälper er!

När ni har lagt gång i trädgården eller vid uppfarten eller lagt en utegolv, är det både praktiskt, snyggt och hållbart att rama in med kantsten. Och kantsten, det erbjuder vi på Allt i sten! Vi har kantsten i bl.a. granit och erbjuder många olika former och tjocklekar. Välkomna till hemsidan och våra butiker!

Trädgårdsinspiration för höstens projekt!

Sommaren är perfekt för trädgårdsinspiration, lediga dagar är perfekt för att sitta i trädgården och planera för höstens projekt. Även om många förknippar trädgårdsprojekt med våren och sommaren, men även för hösten och vintern finns det en del att göra i trädgården. AMJ trädgårdstjänster driver en av många bloggar som skriver om trädgårdsinspiration för hela året. Här finns trädgårdsinspiration för alla, oavsett vilken typ av trädgård du har. Bland de senaste inläggen finns bland annat inspiration för uteplatser och vinterträdgårdar. Kika in regelbundet för mer inspiration till din trädgård!