kpnqwest.se Fiberoptik när den är som bäst

Få offert på flytt

Offert.se erbjuder Dig på ett smart och enkelt vis att få offerter från flera olika flyttfirmor i ditt närområde. På så sätt har Du möjlighet att få en bra överblick av vad som erbjuds och sedan välja det alternativ som passar just Dig. Hos Offert.se kan Du även få offert på många andra typer av branscher och verksamheter. Bla. mäklare, målare, snickare mm. Välkommen in Du också för ett smartare sätt att hitta det du söker.
Offert Badrum, Offert Flyttstädning

Fönster o dörrar från Ekstrands

Här bloggar anställda på Ekstrands fönster och dörrar om sina jobb ute på fältet.
Ekstrands fönster

Fuktspärr för din fasad

En källarvägg angrips av fukt på flera olika vis - både marken, luften och väggen i sig påverkar. Givetvis finns det en lösning på gamla och kommande fuktproblem, Black Line, vilket du hittar hos oss på Garantientreprenad AB.
Undvik fuktskador

Ekstrands fönster

Funderar ni på att byta fönster? Att göra det skall man bara behöva göra en gång i livet. Investeringen är stor och det finns mycket information att ta ställning till. Ekstrands fönster uppfyller med sitt breda sortiment, flexibilitet och höga kvalitetskrav alla viktiga parametrar.

Tryckkärl av olika slag - JMS Vattenrening

Hos JMS Vattenrening kan vi bland annat erbjuda tryckkärl av olika slag, vattenanalys och alla typer av produkter inom vattenrening. När du ska välja ett tryckkärl till din fastighet är det viktigt att du tar med flera faktorer i valet, bland annat vilken vattentyp du har hemma och vilken vattenreningsmetod som används. Vi hjälper dig självklart med denna bedömning! Välkommen in för en behovsanalys du också!

Balkongskydd som insynsskydd

Balkongskydd, eller insynsskydd, är en lösning för dig som vill ändra balkongen till en mer privat sfär, eller som vill ha skydd undan vind och väder. Oavsett om du är trött på att ha grannarna i periferin varje gång du sitter och tar lite sol på balkongen, eller om vinden vänder blad i din bok åt dig utan att du vill, är balkongskydd en smidig och lätt lösning. Balkongskydden är höj- och sänkbara, skräddarsydda för din balkong och kommer i olika material. Av de olika materialen rekommenderar vi för balkongskydd fiberglas, som är en lite mer tålig konstruktion och som har bättre stabilitet än t.ex. markisväv. Har du en öppen balkong där räcket inte ger insynsskydd eller vindskydd, kanske det krävs att man klär in hela balkongen i markisväv, och då kan man matcha med ett balkongskydd av samma markisväv.

Vi har alla produkter och tillbehör för er ventilation

Vi på Soliduct anser att bra ventilation är en avgörande del för ett behagligt inomhusklimat. Men också för ett hälsosamt klimat inne för både människor och djur. Barn är som vi vet mer lättpåverkade och känsliga än vad vuxna är för dålig luft och mögel. Det är därför barnen som drabbas hårdare vid dålig ventilation, då de lättare utveckla allergier som kan sätta livslånga spår. Med en bra ventilation i din fastighet kan du andas en renare och friskare luft och även återvinna värmen i huset. Välkommen till vår hemsida eller kontakta oss för mer information.

Rätt typ av dränering till rätt typ av fastighet

Svenska Fukt erbjuder bland annat dränering för olika typer av fastigheter i Stockholm med omnejd. Vi hjälper även till med alla typer av fuktskador, mögelsanering osv. Dränering är vår viktigaste och mest välutnyttjade tjänst då den kan rädda er fastighet från många fukt- och mögelproblem i framtiden. Mögel och fukt skadar inte bara fastigheter utan kan även vara skadligt för de som vistas i fastigheten. Välkommen!

Vi kan isolera vinden åt er

Det finns olika system för vindavledning. Principen går ut på att förhindra ventilationsluft från att tränga in i isoleringen vid takfoten. Detta ger ett obrutet tätskikt och säkerställer luftspalten mot yttertaket. Vindavledaren ska sluta minst 130 mm över färdigsprutad isoleryta och sluta tätt mot takstolen. Luftspalten bör vara minst 25 mm mellan skiva och yttertak. Tänk på att fästa skivans underkant mot vägg/hammarband, så att luft inte kan blåsa in i isoleringen. Det finns tillfälle/konstruktionslösningar då luftspalt inte är nödvändig, rådgör med din lösullsentreprenör.
isolering

Ytterpanel - beställ hos Bergslagspanel

Hos Bergslagspanel kan du beställa din ytterpanel, grundmålad eller färdigmålad. Vid våran produktionsprocess tas trä ur från mitten av granstocken och därefter klyvs varje bräda inne i vårt måleri för att garantera att vi får en yta helt fri från föroreningar. Därefter grundmålas träet direkt, en mer perfekt start går det inte att få!

Slitstark bänkskiva i betong för kök

Vi på R&R Betongstil arbetar med materialet betong och vi kan tillverka en fin och trendig bänkskiva av detta material. Vi levererar och monterar bänkskivan direkt till ditt hem. Vi lyssnar på dig och levererar lösningar efter vad som passar dig och dina behov. Våra bänkskivor är slitstarka och tåliga. .

Fönster från Bygglagret i Mockfjärd

Förutom att släppa in ljus och ge dig en vacker utsikt är Bygglagrets fönster en viktig komponent för att uppnå ett energieffektivt hem. Nya fönster kan också ge nytt liv till gamla hus. Få ett hem med en uppdaterad look som känns både smart och attraktiv. Något som det pratas mycket om är U-värde och en snabb förklaring på u-värde är att ju lägre u-värde desto bättre isolerat fönster har du. Ett gammalt 2-glas kopplat fönster som sitter i många hus idag brukar man säga ligger på ca 3,0 i u-värde. Dagens moderna fönster ligger ofta på 1,2 i u-värde som standard.

Behöver ni hjälp med klottersanering i stockholm?

Att bli utsatt för klotter är aldrig trevigt. Vi på Miljötekniska kan bistå med hjälp om det händer. Vi utför klottersanering i Stockholm i t.ex. tunnelbanan, på husfasader och på många andra ställen. Behöver du klottersanering så kontakta Miljötekniska i Stockholm

Vi hjälper dig med städning i Ulricehamn

I behov av städning i Ulricehamn? Vi på Procon Fastighetstjänst är ett städföretag som aldrig sopar problemen under mattan. Vi har lång erfarenhet av städning och erbjuder en rad olika städuppdrag som exempelvis kontorsstädning, flyttstäd och golvvård. Vi erbjuder våra tjänster med omnejd så tveka inte att höra av dig till oss!

Vi hjälper dig med flytt

Oavsett vilken typ av flytt du ska göra, vare sig det är en kontorsflytt eller bohagsflytt kan Timrå Express hjälpa dig så du kan tänka på annat. Vi utför även större och längre fjärrtransporter och inrikestransporter över hela Sverige, men också utanför gränserna. Vi tar hand om din flytt oavsett om ditt hem ska ner i lådor eller om ditt kontor ska byta lokaler. Inget arbete är för stor för oss.

Flyttfirma med flyttstäd i Linköping och Norrköping - EPL

EPL Flytt är en flyttfirma som erbjuder flyttstäd i Norrköping och Linköping. De erbjuder flyttstäd till alla typer av ytor och bohag, både för privatpersoner och företag. EPL är även verksamma i Nyköping, Västerås och Eskilstuna, vilket gör de till en flyttfirma med bred och flexibel kompetens.

Din flyttfirma i Göteborg - Vasa Flytt AB

Vasa Flytt AB är din flyttfirma i Göteborg som kan ta hand om det mesta. De utför bland annat flyttstädning och erbjuder även flytt av större möbler, såsom piano. De är en flyttfirma med en riktigt service så din flytt ska gå så smidigt som möjligt.
Flyttstädning i Göteborg

Assistans vid ombildning av hyresrätt till bostadsrätt?

Välkomna att kontakta oss på Ombildningskonsulten! Vi har en lång erfarenhet och kunskap gällande ombildning av hyresrätt till bostadsrätt och ekonomisk plan för hyresrätt till bostadsrätt. Vill ni läsa mer om oss och våra tjänster? Besök vår hemsida!
Ombildning till bostadsrätt, läs mer här!

Snygga till din fasad med spritputs

Vill du ha en snyggare fasad på ditt hus? I så fall är spritputs det rätta för dig. Med spritputs kan vi ge din fasad ett snyggt utseende.

Ditt stadsbud i Stockholm - Aktiv Transport

Aktiv Transport i Stockholm AB erbjuder effektiv och trygg transport. Vi är ett stadsbud som har funnits sen 1999 och har hög kompetens när det kommer till transport och flytt. Vi är specialiserade i grovsoppshämtning och tunghantering i Stockholm, men kan hjälpa till med hela flytten. Vi lägger hög prioritet på nöjda kunder och kan garantera att vår utbildade personal kommer vara noggranna, samtidigt som de leverera hög kvalité. Titta in på vår webbplats för att läsa mer om våra tjänster!
Aktiv Transport i Stockholm AB, Vi hjälper till med bohagsflytt i Stockholm, Vi hämtar grovsopor i Stockholm

JF Tak är din takläggare i Stockholm

Är taket på din fastighet i Stockholm slitet, fult eller har du märkt att det läcker? Då bör du vända dig till JF Tak och Fastighetsservice för en kostnadsfri besiktning och offert. När JF Tak & Fastighetsservice sedan börjar jobba med taket ser våra välutbildade och kunniga takläggare till att jobbet blir gjort på ett snabbt och snyggt sätt.
Snöröjning i Stockholm av JF Tak & Fastighetsservice, Installera et snörasskydd på din fastighet i Stockholm, Låt JF Tak lägga ditt nya nytt tak i Stockholm, Vi utför plåtarbeten i Stockholm, Takarbeten i Stockholm utför JF Tak

Stadsbud kan hjälpa till vid er företagsflytt

Skall ditt företag flytta? Vänd er då till Stadsbuden i Storstockholm, vi har rutinen ni behöver för att er företagsflytt skall bli både snabb och smärtfri. Våra stadsbud kan både packa, flytta och packa upp i den nya lokalen. Och det spelar ingen roll om ni är ett stort eller litet företag.
Flytthjälp från Stockholm äldsta flyttfirma, Magasinering i Stockholm, Vad att tänka på vid flytt?

Vi flyttifrman åt dig i Göteborg!

Kvalitetsflytt - vi är precis vad vi heter: En flyttfirma för Göteborg med kvalitet som viktigaste komponent. Hos oss får du garanti att du blir nöjd som kund. Vi är flyttfirman som tar både arbetet och din tid på allvar, vår personal är både erfaren och välutbildad. Vi sköter din flytt i Göteborg snabbt, noggrant och till bra pris.

Städföretaget Dammvippan i Borås

Hos Dammvippan, ett städföretag med verksamhet i Borås, kan du få RUT-avdrag! Vi har det mesta inom städbranschen och är verksamma i fler orter än Borås. Vi hjälper dig att hålla ditt hem rent! Vi arbetar även med företag och flyttstädning.
städfirma i Borås - Dammvippan

Vi hjälper dig med fönsterputsning

Ska du flytta och behöver hjälp med flyttstädningen innan besiktningsmannen kommer? Olssons Allservice har stor erfarenhet med flyttstädning och har aldrig blivit underkänd av besiktningsmannen. Vi kan hjälpa dig med allt från fönsterputsning till flytt och flyttstädning. Vi arbetar med miljögodkända kemikalier och våra leverantörer är ledande på marknaden. Välkommen in och boka tid hos Olssons Allservice.

Erfaren golvläggare i Stockholm

Anlitar du Wasa Parkettservice som golvläggare får du en firma som är flexibel, noggrann och erfaren. Vi kan fräscha upp gamla golv, renovera trasiga eller skadade golv – samt vid behov och lägga helt nytt golv åt dig. Vår vision är att alltid föra en öppen dialog med dig som kund, för att arbetet verkligen ska bli precis på det sättet som vill ha det. Hos oss är det alltså alltid du som kund som har sista ordet. Kontakta oss så berättar vi mera för dig!

Solfilm från 3M - monteras av BBN Nordic

Med solfilm på fönsterna från 3M får du ett behagligt arbetsklimat och glada och effektiva medarbetare. Vi på BBN Nordic monterar solfilm hos företag men också på fastigheter för att undvika jobbigt inomhusklimat och solblekta möbler. Välkommen att kontakta oss för mer information, det finns många fördelar med solfilm!

Sun4Energy öppnar dörrarna för solceller

Framtiden är här och knackar på vår dörr. Det är dags att tänka förnyelsebar energi och värna om vår natur. Vi på Sun4Energy vill värna om naturen och rekommendera er att skaffa våra solceller och basera er el på endast solenergi! Sun4Energy gör det enkelt för dig att skaffa dig solceller, vi tar hand om hela proceduren från början till slut. Slå en signal eller klicka dig vidare till vår hemsida för mer information, på vår hemsida har vi dessutom publicerat ett par filmer för att göra det ännu enklare. Välkommen in!

Säkerhetsdörrar från Hellbergs

Sedan 1996 har vi lärt oss väldigt mycket och vi vet vad som krävs för känna säkerhet och trygghet. Vi på Hellbergs kan garantera att vi har den pricksäkraste leveranstiden på hela marknaden, vi vet vad kunden förväntar sig av en gedigen säkerhetsdörr. Med våra skickliga och erfarna medarbetare har vi möjlighet att handplocka en säkerhetsdörr som passar dina behov. Klicka dig vidare till vår hemsida för mer information eller kika igenom våra produkter. Vi är självfallet tillgängliga per telefon eller mail om det skulle föredras.

Din lokala fastighetsägare i Halmstad

Vi är en fastighetsägare att lita på i alla lägen. När det blir dags att skaffa en ny lägenhet eller bostad är det till oss du ska vända dig. Wennerholms är en mäklare i Halmstad där du kan hyra eller köpa din bostad. Vi vet precis vad som krävs för att du ska trivas. Med våra trevliga och engagerade medarbetare har vi möjligheten att leverera en perfekt service för ditt välmående. Klicka dig gärna vidare till våran hemsida för mer information!

Hudik Flytt, transport och flytt inom Söderhamn & Bollnäs

När det är dags för flytt inom Söderhamn eller Bollnäs så är det Hudik-Flytt ni ska kontakta. De kan hjälpa er att transportera möbler och inredning för både privatpersoner och företagskontor. Står ni utan bostad en kortare period runt flytt? Vid behov kan Hudik-Flytt även hjälpa er att lagra möbler och lådor tills det är dags att flytta in i er nya bostad. Prata med dom om just eran situation för att se vad de kan hjälpa er med!
Flyttfirma och magasinering i Bollnäs med omnejd