kpnqwest.se Fiberoptik när den är som bäst

Lär dig Access

Gå en kurs i Access på Lexicon. Vi erbjuder ett brett utbud av framför allt IT utbildningar. Här finner du förslag till standardupplägg som vi utgår ifrån när vi anpassar utbildningen till era behov. Våra utbildningar i Access genomförs som öppna schemalagda kurser eller företagsinterna utbildningar hos oss eller i kundens lokaler.

Roliga barnspel

Spela roliga och lärorika barnspel gratis online på www.kalleanka.se. Målet med Kalle Ankas oficella sajt är att erbjuda barnspel i en trygg miljö och låta barnen upptäcka sina förmågor och lära sig nya färdigheter genom interaktiva och roliga dataspel. Våra barnspel bygger kompetens inom matematik, logik, minne, ordförråd, alfabet, stavning, geografi, datakunskap, färgidentifikation, identifiering av former och andra olika typer av problemlösning.

wms från Cargo IT

CargoIT har utvecklat det webbaserade Warehouse Management Systemet (WMS) CIS 3PL speciellt för att hjälpa tredjepartslogistiker i sin dagliga verksamhet. I CIS 3PL finner användaren ett lagersystem som tydligt följer de flöden som existerar på ett lager och som möjliggör ett mobilt arbetssätt. Nedan finns ett urval av de funktioner som CIS 3PL hanterar listade:

Informationsskärmar - Modernt sätt att sprida information

Att nå ut med information kan ibland vara svårt. Anslagstavlor känns omodernt och därför presenterar vi ITM Meeting Solutions moderna informationsskärmar som på ett enkelt sätt får både personal och elever att ta del av informationen. Genom dessa informationsskärmar kan informationen tidsstyras och scheman, matsedlar och övriga ändringar kan enkelt spridas.

Inky.se - se vårt bred utbud av bläckpatroner!

Letar du efter bläckpatroner? Kom då in till vår hemsida och se vårt utbud av bläckpatroner! Vi har ett brett utbud och du kan redan idag hitta just de bläckpatroner du letar efter!

ITIL-kurser hos BiTA Service Management

BiTA Service Management erbjuder ITIL-kurser och ITIL-utbildning för hela Sverige. Vi har ITIL-kurser på alla nivåer på både engelska och svenska. BiTA är en ledande aktör inom ITIL- och pm3-utbildning och våra lärare har en stor kompetens och expertis inom service management och ITIL-processer. BiTA har även utbildningar inom bland annat service, support, kundansvarig och ITIL service desk.
Kundansvarig inom IT, Service support, utbilda dig hos oss!, ITIL service desk

Sam4s | Kassasystem hos KassaCentralen

Sam4s är ett kassaregister du kan få till ett bra pris hos KassaCentralen. Här kan du välja mellan olika modeller och märken. Vi har kassasystem till allt från kiosk till livsmedelsbutiker. Kontakta oss för mer information och priser. Välkomna!