kpnqwest.se Fiberoptik när den är som bäst

Översättning och språktjänster

Behöver du hjälp med översättning? Varför inte anlita en professionell översättare som hjälper dig med översättning till de flesta språken? Adekvat är utför översättning till ett flertal stora företag. Vi är ett av de mest etablerade översättningsbyråerna i Sverige.

Bokföringshjälp - Toarpskonsult AB

Toarpskonsult AB kan vara hela er ekonomiavdelning eller bara ta hand om utvalda delar som ni behöver hjälp med. Våra redovisningskonsulter arbetar efter samma modell i alla uppdrag. Vi kan underlätta för er genom att ta hand om hela eller delar av den löpande redovisningen. Ni bestämmer själva vad som passar er bäst och sedan skräddarsyr vi en paketlösning efter just ert företags behov. Vi bistår också med rådgivning i samband med olika redovisningsfrågor. Läs mer om våra tjänster på vår hemsida.

Karriärcoach från Wise Consulting

Ta in en ersättare för att täcka ert behov inom HR Vi stöttar våra kunder med erfarna, kvalificerade konsulter inom HR. Vi erbjuder kompetens i form av HR-chefer, Personalchefer, HR-specialister, HR-generalister och HR Business Partners. Vi kan vara en resurs vid föräldraledighet, tillfälliga arbetstoppar, omorganisationer, sjukskrivningar eller exempelvis inför rekrytering av HR-chef/HR-kompetens.

Cognosisutbildningar - förhandlings- och presentationsteknik

Utbildning i lönsam affärskommunikation - Förhandlingsteknik, presentationsteknik & ledarskap Varje möte - med en kund, en leverantör eller internt - har ett syfte: att komma ett steg närmare företagets mål. Det kan gälla en viktig presentation vid ett affärsmöte med en ny kund, att förhandla fram ett avtal eller hantera en affärskritisk situation. Det kan gälla att driva ett tekniskt utvecklingsprojekt eller säkerställa rätt villkor och kvalitet vid en upphandling. Eller att som chef implementera en ny organisation. I alla dessa situationer är uppdraget att säkerställa affärsnytta och verksamhetsnytta. Förverkliga företagets vision och strategi.

Kopiera nyckel din nyckel hos oss i Stockholm

Mister Minit hjälper er med alla era sko- och nyckelproblem! Kom till oss för att klacka om favoritskorna eller kanske för att kopiera nyckeln. Vi ordnar även med skovårdsprodukter hur man håller skorna i bästa möjliga skick. Mister Minit har blivit marknadsledande med sin gedigna och djupa kunskap inom sko- och nyckelservice. Vi har butiker runt om i världen, bla. i Stockholm. Vi har garanti på allt utfört arbete, välkommen!

Intresserad av hemstädning i Stockholm?

HomeMaid är marknadsledande inom städbranschen och finns på olika orter över hela Sverige. Vi står till tjänst med hemstädning och andra hushållsnära tjänster som t.ex. barnpassning och tvätt, detta bland annat i Stockholm med omnejd. Vi lägger stort fokus på god kvalitet och bra service till alla våra kunder. Vi kan hjälpa till med allt från hemstädning varje vecka och storstädning och strykning av tvätt. Allt för att du ska ha tid för viktigare saker. Välkommen för mer info och en bekvämare vardag!

Hyr levande kontorsinredning från Bellis

När man ska inreda ett kontor är det inte bara stolar och bord som behövs. Det kräver också detaljer för att få lokalen att kännas trevlig och inbjudande. Bellis Växtmiljö hjälper er med växter till kontoret och era offentliga ytor! Växter bidrar till en trivsam arbetsmiljö och bättre atmosfär, de gör omgivningen mer trivsam. Förutom att ni får möjligheten att välja mellan att köpa eller hyra växter från oss bistår vi även med service, vattning mm. Vi tar hand om era växter åt er! Vi hjälper dig med din levande kontorsinredning! Välkommen för mer information.
Vattenspel, Krukor

Enkel factoring med Bibby Financial Services

Som företagare har du mycket att vinna på att samarbeta med ett factoringbolag. Bibby Financial Services är ett factoringbolag som tror på att ge flexibel och individuell service till våra kunder. Vi erbjuder därför flera olika typer av factoringtjänster som är utformade för att passa just ditt företags behov. Tanken med servicen är att du ska få in likvida medel så att kassaflödet kan förbli stabilt medan vi tar hand om det administrativa som du ju egentligen inte har tid och råd med.

Fordonspositionering med telematik

Fordonspositionering med nästa generation telematik ger fördelar för hela företaget. Masternauts modulära telematikapplikationer hjälper tusentals företag i Europa att sänka sina transportkostnader, förbättra driftseffektiviteten, förkorta planeringstiden och förbättra kundservicen, och ger dem samtidigt stöd i att uppnå sina tillväxtmål.

Flygfrakt med hjälp av Swedebridge

Flygfrakt Flygfrakt erbjuder snabba transportlösningar till destinationer över hela världen. Med samlastning kan vi skapa kostnadseffektivitet i hela transportkedjan. Det innebär att vi klarar globala dörr-till-dörr-transporter och helt kundspecifika lösningar, ofta inom 24 timmar. Genom vårt samarbete med de ledande transportörerna inom svensk flygfrakt och vårt fasta globala agentnät, erbjuder vi anpassade och kreativa transportupplägg som passar varje enskilt transportuppdrag. Vår strävan är att erbjuda snabba lösningar baserade på stabila och utvecklade rutiner för terminalhantering som kompletteras av snabba marktransporter till och från Landvetter flygplats.

Traditionellt tryck i Stockholm för bästa kvalité

Vi på Tigraph har en maskinpark av högsta kvalité, där vi kan säkerställa att vi endast levererar bästa möjliga resultat. Det finns inget som slår ett traditionellt tryck när det kommer till färg och skärpa. Men när det gäller snabba ledtider och små upplagor är det bättre att använda sig av digitaltryck, därför att du enkelt kan ändra och kostnaden är inte lika hög. När du beställer trycksaker från Tigraph vet du att kvalitén kommer hålla toppklass och tidsramen kommer att följas. Välkommen till Tigraph i Stockholm för att få ditt tryck gjort!
Digitaltryck med korta ledtider i Stockholm!

Vi lägger trägolv i Stockholm med omnejd - Berteco!

Vi på Berteco i Stockholm lägger golv i olika lokaler och idrottshallar, med många års erfarenhet inom golvläggning kan du räkna med ett bra och effektivt jobb. Vi lägger bland annat trägolv, sportgolv, gymgolv och golv i olika material beroende på lokalens användningsområde. Alla våra golv som läggs i idrottshallar lägger vi med linjemarkering. Välkommen att besöka vår hemsida för mer information om våra golv eller kontakta oss direkt via telefon!
Slitstarkt sportgolv från Berteco, Gymgolv som klarar pressen från Berteco

Behöver Ditt företag en Personalchef?

Behöver Ditt företag en Personalchef, eller hjälp med personal, rekrytering, arbetsrättsfrågor och/eller utbildning? Galpu har en mycket lång och bred erfarenhet och kan skräddarsy lösningar för dina behov till ett fast pris. Välkommen att höra av er till Galpu!
löneadministratör utbildning, utbildning i bokföring, hr konsult, rekrytering borås

Schaktning i Orsa från Grefs Väghyvling

Grefs Väghyvling i Orsa erbjuder många typer av tjänster in entreprenad och åkeri. De erbjuder t.ex. väghyvling, schaktning, lastbilstransporter och vägunderhåll för att nämna några. Naturligtvis löser de alla tänkbara problem inom deras bransch, de hjälper till med snöröjning, frakt och mycket mer där till. Då det finns en bred maskinpark kan de arbeta med allt från motorvägsbygge till planering av tomt och grunder. Grefs Väghyvling transporterar material, bryter vägar, snöröjer, sopar vägar, spolar broar m.m. de säljer även grus, matjord och sand. Besök gärna deras hemsida!
Grefs Väghyvling i Orsa!

En stabil flyttfirma i Stockholm!

Peter Åkare jobbar med både bemanning och flyttfirma i Stockholm! Vi levererar kunskap, erfarenhet, kvalitet och personlig service! Vi är en proffsig flyttfirma i Stockholm, och på vår hemsida kan du få en gratis offert inför din flytt. Vi hjälper dig även med flyttkartinger inför din flytt, samt tips och råd. Vill du ha en stabil flyttfirma i Stockholm så ska du vända dig till oss!

Vi erbjuder studentbuffe och catering i malmö.

Vi på nians catering erbjuder studentbuffe catering i Malmö, och vi lägger stor vikt vid rätt råvaror och kvalité i allt det vi gör. Vill du ha en cateringfirma som inte bara levererar mat, utan också bjuder på det där lilla extra så ska du kontakta oss! Vår studentbuffe är känd för att innehålla allt det som du önskar att se på matbordet en varm studentdag! Boka oss när du vill ha en bra studentbuffe! Nians catering i Malmö.

Vi underlättar din kontorsflytt i Stockholm

Vi på Östermalms gör din kontorsflytt i Stockholm så snabb och smidig som möjligt. Vi har lång erfarenhet av branschen och vet hur man på ett effektivt sätt flyttar ett kontor. Kontorsflytt är inte det enda vi jobbar med, vi gör även flyttning av tunga föremål så som orgel- eller pianoflytt. Välkommen in till oss för en offert på er kontorsflytt! Vi jobbar i Stockholm med omnejd.
flytt Stockholm

Banderoller och vepor för utomhusreklam

Syns du inte, finns du inte. Big Image Systems tillverkar banderoller och vepor - perfekt för utomhusreklam. Genom att synas på en stor vepa eller banderoll ute uppmärksammas ni av flera tusen personer, varje dag. Det kan vara allt från att sätta ut ett företag på en banderoll utmed en större väg, till att synas på en vepa inne i staden. Vi på Big image systems hjälper er med helhetslösningar för att er utomhusreklam ska bli som gynnsam för er som möjligt. Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

http://www.ekenbergandersson.se/

Ekenberg & Andersson Advokatbyrå har kompetens för att assistera dig i frågor om avtalsrätt, bolagsrätt, konkurrensrätt, M&A, fastighetsrätt och bolagsrätt. Vi arbetar med svensk och internationell affärsjuridik. Vårt breda kunnande och erfarenhet inom det affärsjuridiska rättsområdet innebär att vi erbjuder dig bästa möjliga hjälp. Vi anpassar oss efter kundens önskemål och jobbar stenhårt för att våra kunder ska bli nöjda med vår service. Ta hjälp av Ekenberg & Andersson advokatbyrå!
http://www.ekenbergandersson.se/rattsomraden/ma-foretagsforvarv/, http://www.ekenbergandersson.se/rattsomraden/fastighetsratt-och-miljoratt/, http://www.ekenbergandersson.se/rattsomraden/bolagsratt/