kpnqwest.se Fiberoptik när den är som bäst

Byggnadsställningar & Avlastningstorn

Byggnadsställningar & Avlastningstorn kan byggas i anslutning till villken typ av ställning som helst. Avlastningstornet kan byggas upp till en bredd på 2,57 meter och används oftast till att tex ställa tegelplattor eller byggmaterial på. Avlastningstornet kan byggas hur lång som helst och har en lastklass på 5. Vi håller vårt ord när det kommer till kvalitet, tider, fakturor osv. Besök vårsajt för mer info om oss och våra erbjudanden inom avlastningstorn & fasadställningar .

Smidesverkstad - Västanfors Indudtrier AB

Västanfors industrier marknadsför och säljer olika typer av hallar och byggnader av stålstomme. Vi utvecklar, konstruerar, tillverkar och monterar även allt vi säljer själva. I vår smidesverkstad jobbar ett glatt gäng med licensierade smeder och svetsare. Alla med gedigen kompetens som gör allt för att anpassa olika lösningarna efter kundens specifika önskemål. Smidesverkstaden är även CE märkt och hela tillverkningsprocessen är EXC3 märkt. Se vår hemsida eller kontakta oss gärna för mer information!

Personligt fallskydd och taksäkerhet hos personligtfallskydd.se

Proaccess driver sajten personligtfallskydd.se som specialiserar sig på säkerhet vid höghöjdsarbete. Du kan handla direkt i deras webbshop där de har produkter som säkerhetssele, fallskyddssele, karbiner och massa annan nödvändig fallskyddsutrustning. Du kan också boka utbildningar åt din personal hos personligt fallskydd där deras erfarna och professionella utbildare lär din personal att arbeta säkert på hög höjd. Tveka inte att besöka deras hemsida för mer information om säkerhet och produkter som rädda liv i byggbranschen!

Byggmästare i Stockholm, bromma & ekerö hos BTFS!

Byggteamet fastigheter i Stockholm är din lokala byggmästare som kan hjälpa dig från idé till slutresultat. De kan gå in och stötta dig i enskilda processer eller vara en totalentreprenad som sköter allt. Som totalentreprenad kan BTFS säkra kvalitén, arbetsförhållanden och tidsram. Om du behöver hjälp med enskilda processer kan de hjälpa dig med t.ex. badrumsrenovering, köksrenovering, tillbyggnad, ombyggnad och mycket mer. Byggteamet fastigheter i Stockholm arbetar i följande områden: Ekerö, Spånga, Hässelby och Bromma. Besök gärna deras hemsida för att läsa mer om deras tjänster och om hur de kan hjälpa dig i ditt byggprojekt!

Montage och industritjänser från Industriunderhåll AB

Industriunderhåll AB utför alla typer av montage och installationstjänster för industri och tillverkning. Vår personal har lång erfarenhet av att alla typer av flytt- och installationsprojekt så att du kan känna att du är i trygga händer.

Professionell fallskyddsutbildning hos Proaccess

Om du vill kunna arbeta säkert på hög höjd eller om du vill att dina medarbetare ska lära sig taksäkerhet och kunna utföra arbeten för industrier på hög höjd. Då tycker jag att du ska kontakta Proaccess som är experter på taksäkerhet, anmäl dig och dina medarbetare till en fallskyddsutbildning som garanterat ger er rätt kunskaper. Eftersom Proaccess är de bästa i branschen på rope access är det självklart att du ska göra din utbildning hos dem. De har även mastutbildning som lär dig att utföra reparation, service och underhållsarbete på mast. Kontakta Proaccess för mer information om höghöjdsarbete!

Rullportar från nordic door

Nordic Door effektiviserar vardagen för industrier i hela Sverige med hjälp av specialutvecklade portar. Portarna har syftet att göra trafikflödet mellan lokal till lokal smidare och mer effektiv. Detta görs med hjälp av så kallade snabbrullportar som går upp på några få sekunder och stängs lika fort igen, vilket maximerar effektiviteten inom industrin. Nordic door bedriver sin huvudsakliga verksamhet i Halmstad men skickar sina produkter över hela landet.

Dörrar, färg och fönster i avesta

Vi är en bolistbutik vilket är synonymt med hög kvalitet och serviceanda. Vi strävar efter att varje besök i vårt butik ska vara värt att minnas och att du får den hjälp du söker. Oavsett om du är amatör eller proffs så har vår butik det mesta inom byggvaror och ett brett utbud av färg, fönster och dörrar med mera. Vi befinner oss i avesta, kontakta oss för mer information.

Elektroniska personalliggare för bla. bygg

From 1/1 2016 kommer det att vara obligatoriskt med elektroniska personalliggare på arbetsplatser inom bygg. Detta är enligt ett beslut från riksdagen. Personalliggaren ska vara elektronisk och innehålla personuppgifter om alla arbetare på platsen, och Skatteverket kommer att kunna göra oanmälda besök för att kontrollera att lagen följs. Med vår personalliggare kan ni inom bygg får ni en lätthanterlig och mobil lösning som följer Skatteverkets regler och vårt system använder ID06-kort för in- och utpassering. Välkommen att kontakta oss redan idag så kommer ni igång med elektroniska personalliggare från 1/1 2016!

Rostfria rör från helens

Helens Rör är Sveriges ledande leverantör av stålrör och lagerhåller ett enormt antal rör för leverans på nolltid. Deras huvudsakliga verksamhetsområden är inom den offentliga sektorn och tillhandhåller rörlösningar och galvade rör för alla tillfällen.
Galvade rör, Höghållfast stål, Rördelar, Rörlaser, Stålprofiler

Grundläggning på berg med stålpålar

BESAB har lång erfarenhet av grundläggning på berg med stålpålar. Stålpålning är ett säkert sätt att förstärka svagheter i berg innan byggnation, både nybyggnationer och förstärkning av äldre konstruktioner. BESAB har kunskapen att utföra specialborrningar och andra typer av förstärkningsarbeten. Kontakta oss för mer information.
Besab kan utföra långhålsborrning, Borrad påle för grundförstärkning, Grundförstärkning med stålrörspålar

Lastpall & Pallkrage | MG Pall AB

Lastpall och pallkrage hittar du hos oss på MG Pall AB. Vi hjälper dig hitta lastpall, kontakta oss för mått och priser. Välj mellan engångspall, halvpall eller pallkragar. Köp din lastpall hos oss redan idag!
Pallkrage | MG Pall AB

polykarbonat för dina produkter

Vi har ett lager av olika sortiment Polykarbonat som är en transparent termoplast med hög hållbarhet i olika tjocklekar och färger. Detta material är bra för en stor mängd av olika produkter som ska tåla stor på fräsning och se bra ut. Välkommen in på vår hemsida och läs mer om polykarbonat och våra andra produkter!

Högkvalitativa garageportar från Criva!

Criva är proffs på garageportar och industriportar och hjälper er gärna att hitta den garageport som bäst passar er. För att du som kund ska kunna känna dig trygg vid köp utav garageport hos oss så erbjuder vi både montering och service i nästan hela landet. Vi har allt från de marknadsledande märkena till vårat egna märke. Så om du letar efter garageportar utav hög kvalité tveka inte att kontakta oss på Criva! Ni är även varmt välkomna att besöka vår webbplats för mer information.