kpnqwest.se Fiberoptik när den är som bäst

Facility management | Sodexo

Sodexo erbjuder facility management, helhetstjänster inom teknik och service som gör att du får allting skött av ett och samma företag, proffsigt och snyggt. Vi kan ta hand om allt från markskötsel, skötsel och tillsyn av byggnader och tekniska installationer av kyl-, frys och reglersystem, bland allt annat som kan behövas. Facility management och service management betyder att Sodexo sköter allt ditt underhåll, och all din service så du slipper vända dig till flera olika företag. Våra förebyggande underhållstjänster gör dessutom att du får mindre akuta fel, och sparar pengar på att slippa kalla in jourtekniker. Skulle det ändå uppstå akuta fel har Sodexo en dygnet runt-öppen kundtjänst som bistår när olyckan är framme.
Service management | Sodexo

Frukt på jobbet via Fruktkuriren

Abonnera på fruktkorgar! När du abonnerar på fruktkorgar så är det vi som gör jobbet. Du och dina kollegor njuter av frukten. Vi ordnar resten. Vår affärsidé är att leverera färsk frukt till företag på ett enkelt och miljömedvetet sätt. Vi gör våra kunder glada helt enkelt. Leverans ingår dessutom i priset. Ovan kan du klicka dig vidare för att se vårt sortimentet av fruktkorgar som vi erbjuder till våra kunder.

Praktisk broschyrfack från Ricana

Hos Ricanas finner man bland annat tillbehöret broschyrfack i det stora utbudet av butiksinredning. Broschyrfack är ett smidigt verktyg för att organisera papper och ge dessa en bra exponering i lokalen. Dessa finns både i utföranden att skruva upp på väggen eller varför inte ha ett ställ på golvet? I vår webbutik finner ni även mängder av andra tillbehör som skulle kunna behövas i er butik, tex. spjutskenor, störtkorgar, kundkorgar och utrustning för prismärkning. Ni är självklart varmt välkomna att kontakta oss för råd när det kommer till att finna rätt butiksinredning för just er butik. Titta även igenom vår katalog eller besök vår hemsida för inspiration och ytterligare information. Vi hjälper er från idé till färdigmonterad butiksinredning! Välkommen!

Välj Supplies Team för effektiva arbetsplatser

Vi på Supplies Team är Sveriges ledande leverantör av effektiva arbetsplatser. Vi utvecklar ständigt nya arbetssätt för våra kunder genom helhetslösningar för det moderna kontoret. Vi arbetar kontinuerligt med att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av förbrukningsmateriel och tillbehör. Datortillbehör och kontorsvaror har vi i alla möjliga varianter. Man kan säga att vi förenklar vardagen för företag, helt enkelt.
Datortillbehör

Quickloc från Colly Components

Colly Components är en den perfekta samarbetspartnern om ni behöver hjälp med mekaniska komponenter, lås, flödeskomponenter, snabbkopplingar, lagerteknik mm. Vårt sortiment är brett, och vi önskar att ni ser oss som en resurs och tillgång för ert företag. Vi står alltid till tjänst. En av våra stora produkter är snabblås (Quickloc) så möjliggör att du lätt och snabbt kan manövrera luckor, lådor mm. Fördelarna med att snabblås är många men de absolut största är; effektiviseringen av arbetet och säkerheten det tillför. Välkommen för att se hela vårt sortiment!

Aardvark - Våra översättare

Aardvark har ett samarbete med 1493 professionella språköversättare. Vi klarar av översättningar till och från alla språk; från swahili till estniska eller till och med från tibetanska till yoruba. Samtliga översättare vi anlitar har målspråket som modersmål. De som arbetar på Aardvark använder sig av olika översättningsprogram och integrerade ordlistor för att översätta. Detta är speciellt till stor hjälp när det gäller att förbättra kvaliteten och enhetligheten i tekniska texter.

Metix - dataloggrar för proffs!

Metix är ett företag lokaliserat i Alingsås, med möjlighet att sälja produkter och tjänster över hela Sverige. Med våra gedigna kunskaper inom områden som mätteknik, dataloggrar och automationslösning kan vi erbjuda pålitliga professionella tjänster till alla våra kunder. Vi jobbar med alla - från privatpersoner till stora multinationella företag. Tack vare våra små omkostnader och snabba beslutsvägar kan vi erbjuda våra kunder mycket konkurrenskraftiga priser.

Vi jobbar med förnyelsebar energi.

Dalkia kan hjälpa er på många olika sätt, allt från industriflytt till nyckelfärdiga koncept för ditt företags framtida uppvärmning. Vi är en helhetslösning som tar hand om hela värmeförsörjningen och garanterar en ren, säker, effektiv energilösning. Vi ser till att era önskemål och krav blir uppfyllda. Oavsett om det är ett landsting, en kommun, ett fastighetsbolag eller ett företag inom industrin, kan vi sänka uppvärmningskostnaderna väsentligt. Och samtidigt värna om miljön. Vi strävar efter förnyelsebar energi och ett smartare sätt att använda och fördela energi på. Välkommen för mer information.

Lediga lokaler i Sundbyberg hos Förvaltaren i Sundbyberg

Hitta ett kontor som passar dig genom Förvaltaren i Sundbyberg. Vi har flertalet lediga kontor eller lokaler som kan passa just dig och ditt företag. Välkommen att se utbudet på vår sida.

På Allplastic arbetar vi med silikongummi

Allplastic AB är ett renodlat legoföretag som har tillverkning av tekniska detaljer som sin specialitet. Vi kan formspruta såväl långa som korta serier i silikongummi och är det företag i Sverige som har längst erfarenhet av denna process. Våra ingenjörer bistår med detaljritningar och tar fram prototyper under utvecklingsarbetet. Vi har egen verktygsavdelning där vi snabbt och smidigt kan ta hand om nytillverkning och reparationer. Vi har också tillgång till ett nät av kvalificerade underleverantörer för tillverkning av formverktyg i bland annat Sverige, Lettland och Kina.

Vi har dina nästa gasklockor

Kommer från Österrike och är en av Europas största tillverkare av Dubbelmembrans Gasklockor för såväl öppna tankar som separata gasklockor på fundament. Tecon har ett flexibelt koncept med stora variationer för den enskilde kundens behov. Bland annat har Tecon levererat världens största gasklocka 12,500 m³ till Hashöj biogas anläggning i Danmark. Tecon tillverkar också membran för tanktäckning av öppna tankar, som klarar Skandinaviska snölaster.

Letar du displaysystem & displaymaterial?

Välkommen till oss på Tupac! Vi är din leverantör av displayer, displaymaterial & displaysystem. Vi har gedigen kunskap och många års erfarenhet. Vi vet vikten av att välja rätt displaymaterial för att din produkt ska få så bra exponering som möjligt. Hos oss på Tupac kan ni beställa allt displaymaterial som ni behöver oavsett om det är ett produktställ, broschyrställ eller en förslagslåda.

Xenonhuset har arbetsbeslyning som gör skillnad

Hos oss på Xenonhuset kan ni köpa arbetsbeslyning till er verksamhet online! Vi har ett brett utbud, bl.a. LED lampor och Xenon belysning. Välkomna att handla er arbetsbelysning i vår webbshop.

Tryckgivare inom fältinstrument, Omniprocess hjälper er!

Vi har ett brett utbud av fältinstrument inom tryck, bl.a. tryckgivare. Ominprocess har lång erfarenhet av branschen och kan hjälpa er med mätningar inom tryck, nivå och tryck. Läs mer här om Omniprocess utbud inom tryckgivare!

Halogenarmatur från Mekankomponenter

Halogenarmatur/arbetsbelysning är en lampa gjord för tuffa miljöer och flexible riktning av ljuskeglan. Lamphuvud och lampfoten är vridbart. Detta ger stora möjligheter till inställning av ljuskäglan som ger belysning efter önskemål. Ergonomist utformat handtag ger snabb och effektiv inställning av ljuskäglan.

Lokal industriservice - Ring oss på Elektro-Emanuel!

För att er verksamhet och maskiner ska fungera - behövs de underhållas ibland genom industriservice. Det kan vi på Elektro-Emanuel erbjuda er i Sjuhärad och Halland! En lokal och pålitlig industriservice, det är vi på Elektro-Emanuel. Läs mer på vår hemsida.

Klassresa - tjäna pengar

Är det dags att börja spara pengar till skol- eller klassresan? Om du börjar sälja Smellwells produkter så har ni snart tjänat ihop pengar till skolresan. Smellwells fantastiska produkter gör så att illaluktande skor eller träningskläder blir ett minne blott. Alla borde ha våra doftpåsar!

Hitta begagnade kontorsmöbler, skrivbord och konferensbord hos oss!

Hos oss på företagsmöbler hittar du begagnade kontorsmöbler, skrivbord, konferensbord och mycket annat. Våra begagnade möbler håller hög kvalité till bra priser. Letar du efter bra begagnade kontorsmöbler och/eller skrivbord eller kanske ett nytt konferensbord så hittar du garanterat allt detta hos oss! Välkommen in till oss på företagsmöbler.se!

Kurs i BAS-P och BAS-U

Lär dig vad som åläggs beställare, byggherrar och arbetsmiljösamordnare BAS P och BAS U enligt Arbetsmiljöverkets krav samt hur detta praktiskt kan göras. Kursen ger dig den information och de verktyg du behöver i ditt arbete med BAS P och BAS U.

Projektledning i Stockholm hos Pararet AB

Är du i behov av kompetent och effektiv projektledning i Stockholm med omnejd? Hör av dig till Pararet AB! Pararet har mångårig erfarenhet av projektledning i området kring Stockholm och har under åren samlat på sig en större mängd nöjda kunder. Vi erbjuder projektledning i både små och stora projekt, hör av dig för mer information!
Byggledning i Stockholm hos Pararet AB, Konsultförmedlingen av hög klass med Pararet AB

Exponeringskyl - Gastronomia Zogu

Vi säljer exponeringskylar, slushmaskiner, varmluftsugnar och mycket annat för din restaurang eller större kök. Hos Gastronomia Zogu finner du allt för din restaurang eller storkök till mycket konkurrenskraftiga priser!

Vi hjälper dig köpa och sälja företag i Göteborg - Expertmäklarna

Låt oss på Expertmäklarna hjälpa dig när du ska köpa eller sälja företag i Göteborg med omnejd. Våra företagsmäklare har lång erfarenhet av att hjälpa till vid både försäljning och köp av företag. Innan du går in i en förhandling av ett företagsköp kan det vara bra att konsultera med någon av våra företagsförmedlare. Vi hjälper dig med analyser av företaget du vill köpa. Vi genomför analys av företagets förflutna, nuläget och framtida möjligheter. Allt för att ta fram en rimlig investerings kalkyl som du behöver vid köp av företag. Varmt välkommen till oss på Expertmäklarna när du ska köpa eller sälja företag!

Dokumentförstörare till bra pris hos Francotyp

Skydda din hemliga information med en dokumentförstörare istället för att slänga den direkt i pappersåtervinningen. Hos Francotyp hittar du dokumentförstörare till bra priser och du kan välja mellan flera olika modeller beroende på ditt företags behov. Mer information hittas på vår webbplats. Välkommen!

En kick-off för företaget med Arbetsglädje

En kick-off är ett utmärkt tillfälle för företagsledningen att få ut sitt budskap på ett lustfyllt sätt.. Genom att göra det mindre formellt ökas intresset och engagemanget hos de anställda. Att kombinera nytta med nöje gör kick-offen till ett minnesvärt tillfälle att lära sig nya saker om sina medarbetare och sina arbetsgivare.

http://www.helge-nyberg.se

Helge Nyberg har arbetat med internlogistik och lagerhantering under många år. Vi har många bra och smidiga truck- och transport-lösningar för både lager och andra verksamheter. Exempelvis är våra sängtransporter mycket populära inom vårdverksamhet. Vårt största varumärke är Ergobjörn, som är känt runt om i världen inom internlogistik.

Debiteringslösningar i Kristianstad

Sedan 1994 har vi haft vattentäta lösningar inom IT och vet precis vad som krävs av ett IT-system. Med våra duktiga programmerare har vi möjligheten till att leverera debiteringslösningar och IT-lösningar som passar ert behov på ert företag. Utöver vår skicklighet med datorer har vi också ögon för att ge dig en perfekt service med väldigt bra priser! Våra konsulter tar alltid kontakt med dig med ett leende på läpparna och kan nästan i alla lägen besvara er efterfrågan. Klicka er gärna vidare till vår hemsida för mer information kring våra produkter och tjänster, välkomna!