kpnqwest.se Fiberoptik när den är som bäst

Berazy Fakturabelåning

Med Fakturabelåning förbättrar du likviditeten och minskar kreditriskerna. Det är bra t ex när dina kunder kräver långa betalningstider. Vi betalar ut 75 % av fakturan direkt och när kunden betalat får du resterande 25 %. Berazy Faktura erbjuder ett nytänkande inom fakturaköp som gör att våra tjänster blir ett kostnadseffektivt alternativ till annan finansiering av reskontran. Vår affärsidé är att erbjuda dig som företag fakturafinansiering med marknadens högsta kvalitet och bästa villkor utan omständlig eller krånglig administration. Med fakturabelåning omvandlar du dina kundfordringar till kontanter, förbättrar ditt kassaflöde och ökar din rörelsefrihet. Genom att överlåta dina fakturor till oss får du inte bara direkt tillgång till en rörelsekredit, utan dessutom hjälp med fakturering, reskontra-administration och kravhantering.

Verksamhetsstyrning hos NCG Group

NCG Group erbjuder rapporteringssystem, beslutsstöd och verksamhetsstyrning. Med BizView rapportering och analys blir viktig information lättillgänglig för ansvariga på alla nivåer. BizView ger också beslutsfattare kraften att själv kunna analysera affärsdata och fatta viktiga beslut direkt i webbläsaren.
budgetverktyg

Ditt pålitliga och förtroendeingivande factoringbolag!

Factoring är en typ utav tjänst som vi erbjuder och det innebär att ni som företag låter oss sköta era fakturor och all tillhörande administration. Att vi köper era fakturor är väldigt flexibelt, ni behöver inte sälja samtliga utav era fakturor utan ni kan själva välja vilka ni vill att vi ska tillhandahålla. För oss som ett factoringbolag så är förtroende och effektivitet väldigt viktigt för oss och vi på Amfabank håller starkt på vårt motto "Vi är banken som inte sätter dig i skuld". Vi är pionjärer i branschen och introducerade verksamheten för fakturaköp redan 1993 och vi har sedan det varit marknadsledande. Välkommen till Amfabank!
Amfa factoringbolag, När det kommer till factoring är vi experter