kpnqwest.se Fiberoptik när den är som bäst

Best Western Villa Söderås i Stockholm

Vill du boka en konferens i Stockholm, med en lite lugnare puls och gärna med fin natur i omgivningen, så kan du inte gå fel med Villa Söderås. Ett hotell som är vanligt att boka bröllopsfester hos är ett hotell med erfarenhet av en personlig touch och detta försöker vi ge alla konferenser hos oss. Vi är väldigt uppbokade under vår- till sommarperioden, när bröllop är som vanligast, så vill ni boka er bröllopsfest hos oss, se till att vara ute i god tid. Med ett läge i östra delen av Lidingö erbjuder vi en bröllopsfest i naturskön omgivning, och vi har även weekendpaket för er som bara vill ha en romantisk weekend.

STF Chapman - Hotell på båt i Stockholm

STF Vandrarhem Stockholm/af Chapman är centralt beläget på Skeppsholmen mitt i centrala Stockholm. Segelfartyget af Chapman blev alldeles nyligen renoverat från köl till mast och är ett av stadens mest välkända riktmärken. Du bor i fartygets komfortabla hytter, några av dem har nyligen restaurerats till ursprunglig stil, ellerså bor du i vanliga rum med våningssängar i 1800-talsbyggnaden på Skeppsholmen. Även denna byggnaden har en brokig historia. Platsens ursprungsbyggnad tjänade nämligen som det Kungliga Slottets vedförråd på 1700-talet. Från vandrarhemmet har du nära till Stockholms museer, restauranger och nöjen. Med Djurgårdsfärjan tar du dig lätt över till Skansen, Cirkus, Vasamuseet och Gröna Lund. På bara några minuter kan du promenera från vandrarhemmet till Strömkajens skärgårdsbåtar och vidare till Kungsträdgården. Hos oss möts vana världsresenärer, tågluffare och barnfamiljer av alla nationaliteter.

Lyxigt hotell i Stockholm City

Diplomat Hotel är ett hotell i Stockholm city, beläget mitt i centrala stockholm i en klassisk jugendbyggnad på Strandvägen. Bara huset är känt i kulturkretsar, för sin klassiska design av en traditionell arkitektbyrå i Stockholm. Hotel Diplomat erbjuder en lyxig upplevelse på ett hotell i centrala Stockholm som har nära till både stadsliv och naturområden. Oavsett om du är där för ett möte i ett av våra anrika mötesrum, eller om du är i Stockholm för en romantisk weekend, har Hotel Diplomat lokaler som möter de allra högsta förväntningar!

Bo på ett trevligt hotell i Biarritz

La ferme de Bassilour Hotellet La ferme de Bassilour var en bondgård i ganska dåligt skick när den inköptes år 2000. Sen började ett mastordont arbete, taket höjdes, vatten och el drogs in samt jordvärme installerades. Vi har behållit så mycket som var möjligt av alla bjälkar och stenväggar för bevara denna nästan 500 åriga byggnad så nära som möjligt sitt ursprungliga utseende. Det gamla stengolvet i entren har bevarats. Vi tog upp alla stenarna för att kunna dränera och lägga in golvvärme, vissa stenar fick även slipas ner så dom blev lika tjocka. Väggarna är kalkade efter konstens alla regler. En del av det gamla taket har också bevarats. Efter tre års renovering öppnade vi portarna. Vi har 8 rum och 2 sviter varav den ena är anpassad för rörelsehindrade. Det stora köket använder vi ibland för matlagningskurser, och den tidigare ladugårdsdelen är nu ett underbart rum där vi serverar frukost firar brölpp eller anordnar konferanser.

Boka golfpaket i Skåne - Kullagården i Mölle

Ett underbart och lyxigt golfpaket för dig som gillar fina golfbanor i kombination med vacker miljö. I Mölle finner du Kullagårdens Wärdshus, ett mysigt och gediget litet Wärdshus med ett otroligt läge! Boka ditt golfpaket redan idag!

Hotell båt Stockholm - Mälardrottningen Unique Stay

Hotellbåten Mälardrottningen heter egentligen Lady Hutton. Detta anrika fartyg sjösattes redan 1924 och vem vet vart eller när hon avslutar sin resa. Med dess unika historia har hon varit hem åt Barbara Hutton, tagit hand om engelska flottan, åkt jorden runt och finns ända sedan 1982 förtöjd vid Riddarholmskajen i Stockholm. Båthotellet har 61 mysiga hytter, en bastu och restaurang. Restaurangen är kanske det mest kända, med den fina utsikten över Riddarfjärden. Här serveras Skandinaviska rätter gjord på bara de bästa råvarorna.
Boka hotell vid Friends Arena, Vandrarhem i Solna, Stockholm, Boende i Kista - hotell

Centralt hotell i vackra Halsmtad - Hotel Amadeus

Välkommen till Hotel Amadeus! Ett centralt hotell i vackra Halmstad. Vårt hotell ligger på Hvitfeldtsgatan i en lugn del av Halmstad. Härifrån har du gångavstånd till butikscentrum med shopping, caféer och restauranger. Vi har även bra förbindelser till flygplatsen som ligger 3 km bort och järnvägsstationen har du på 1 km avstånd. På vårt hotell har vi 65 rum som alla är rökfria och utrustade med bland annat TV och trådlöst internet. Boka ditt hotell hos Hotel Amadeus redan idag!

Bra hotell och vandrarhem i Sandviken

Letar du efter ett bra hotell eller vandrarhem i Sandviken bör du pröva Norrgården som kombinerar hotell och vandrarhem i samma anläggning. Centralt beläget i Sandviken i en härlig miljö där du känner dig som hemma. Stort utbud på olika typer av rum som passar både dig och din plånbok.

Perfekt beläget vandrarhem på Öland – Byxelkroks gästhem

Alldeles vid natursköna Ölands strand ligger Byxelkroks gästhem – ett vandrarhem med närhet till både stranden och stan. Byxelkrok är enkelt att ta sig till antingen via färjan från Oskarshamn eller med bilen via Ölandsbron. Så om ni är ute efter en minnesvärd semester på vackra Öland – hör av er till oss på Byxelkroks gästhem! Ni är självklart även varmt välkomna att besöka vår webbplats och läsa mer om oss samt se bilder på våra fina rum och stugor på vår webbplats.
Vackra stugor på Öland | Byxelkroks gästhem

Två centrala hotell i Göteborg - SPAR HOTEL

Letar du efter ett billigt och centralt hotell i Göteborg? Vänd dig då till SPAR HOTEL dom har två hotell i dom centrala delarna av Göteborg, dom har 6 olika varianter av rum att välja mellan. Alltså finns det alltid ett alternativ som passar dig. Parkering erbjuder dom också, i mån av plats. Det är helt utan extra kostnad och du får ett passerkort i receptionen. Boka ditt rum redan idag på www.sparhotel.se för att få ditt hotellrum i centrala Göteborg.
Långtidsboende på Hotell