kpnqwest.se Fiberoptik när den är som bäst

Rundresor - ett nytt sätt att se världen

Escape Travel låter dig uppleva världen på nya sätt med olika resor. En typ av resa de erbjuder är den populära rundresan, där man inte stannar på samma ställe allt för länge. Utan man rör hela tiden på sig för att hinna att uppleva så mycket som möjligt. Beroende på vilken rundresa man vänjer kan man välja om man vill se ett land, flera länder eller så har rundresan ett tema. Exempel på rundresor är när vi låter våra resenärer uppleva det sanna USA. Under två veckor får de resande se vilda västern och indianernas liv under nutid, men också hur det tidigare sett ut. Eller varför inte se djurvärldens "Big Ten" i en spännande kombination med mat och vin? Upplev de ståtliga djuren i deras naturliga miljö tillsammans med kultur och andra fascinerande upplevelser. Välkommen du också för en resa utöver det vanliga.

Boka vårt spapaket på Kosta Boda Art Hotel

Hos Kosta Boda Art Hotel kan du boka en spaweekend tillsammans med dina vänner eller familj. Med vårt spapaket får du fri tillgång till vårt spa, övernattning och frukost. En avslappnande upplevelse som får dig att koppla av och ladda om batterierna. På vårt hotell har vi även konferensanläggning, gym, aktiviteter som glasblåsning, vandring och mycket mer. Välkommen att besöka vår hemsida för att enkel boka din upplevelse direkt online!

Grym resa för möhippa/svensexa

Fira brudgummens stora dag på ett spektakulärt sätt! Utmana kompisgänget i en rad olika och spännande aktiviteter som äventyrsgolf eller en runda 5kamp. Hos Pite Havsbad finns engagerande aktiviteter för hela gänget oavsett om det gäller möhippa eller svensexa. För grabbgänget har vi jaktsimulatorer och fotbollsturneringar som avslutas med grill, för tjejgänget finns det inspelningsstudio och spahotell. Kontakta oss för mer information!

Vi har resor till Peru! - Tagalong

Tagalong är ett reseföretag som alltid reser med små grupper, ofta mellan 8–16 personer, allt för att varje resenär ska få en riktigt stor upplevelse under sin drömresa. Om du har tröttnat på stora guidegrupper där bara de längst fram hör och ser riktigt bra, då har du kommit rätt! Vi på Tagalong jobbar med personliga resor till Peru och andra häftiga resmål i Afrika. Med TagAlong kan du vara säker på att slippa obehagliga överraskningar. Under våra välplanerade gruppresor ingår det mesta; transporter, övernattning på hotell, utflykter och inträden samt helpension på de flesta resor. Vill man resa till Peru får man en färdigplanerad resa där det bara är att hänga på och uppleva Perus fantastiska natur. Med oss blir en resa till Peru ett minne för livet!
Tagalong anordnar resor till Tanzania, Upplev ett riktigt safari i Tanzania, Boka din resa till Boliva hos Tagalong!

Frankrikeresor.se

Funderar du på att resa till Frankrike i sommar eller vinter? Oavsett vilket så hittar du bra resetips hos oss. Läs om allt från golf, stadsresor och solresor till att upptäcka franska alperna. Vi tipsar dig om billig flyg, boende, shopping och spännande sevärdheter.

Mauritius resa

På Mauritius bor det ca 1,3 miljoner invånare (2009). På grund av ett lågt barnafödande är invånarantalet sjunkande (1,5 miljoner 2001). Det finns ingen ursprungsbefolkning utan allas förfäder är immigranter. Mauritius består därför av en härlig mix av etniciteter, kulturer och religioner som lever tillsammans under ömsesidig respekt. 68 % av befolkningen är indo-mauritier (indiskt ursprung), 27 % kreoler, 3 % sino-mauritier (kinesiskt ursprung) och 2 % fransk-mauritier.

Åk på safari i Namibia!

Afrikakompaniet erbjuder safari i Namibia. Namibia är ett vilt och storslaget land med en fantastisk miljö. Här kan du bland annat besöka nationalparken Etosha där man kan se elefanter, lejon, zebror med mera. En del resor kombineras också med besök i grannländerna Botswana och Zambia.

Kungsleden vandring - fjällvandring i Sveriges världsarv!

Välkommen till Stora Sjöfallet! Upptäck sveriges världsarv genom en vandring längs med kungsleden. Var med om ett äventyr med fjällvandring i Sveriges vackra natur. Boende med fantastisk fjällutsikt och massor av aktiviteter året om. Stora Sjöfallet - ditt livs äventyr i svenska fjällen!