kpnqwest.se Fiberoptik när den är som bäst

Konferenspaket - Nynäshamn

Luma med sina konferens lokaler ligger vackert med utsikt över vattnet. Största konferensrummet har egen lounge och bar. Köksmästare Claes Varndam är medlem i Stockholm Culinary Team och har vunnit ett OS Guld. Boka din konferens i någon av våra unika hotell - och konferens anläggningar. Vi ger förutsättningarna för effektiva möten. Sodexomeetings har även lokaler för konferens i Göteborg, Kalmar, Malmö och Jönköping med mera.

Håll er nästa konferens i Skåne

Letar ni efter en passande konferenslokal till nästa sammanträde natursköna Skåne? Vi på Jacob Hansens hus har utmärkta lokaler för alla tillfällen bla. konferens, dagskonferens, event, företagsarrangemang mm. Vi har självfallet även lokaler för fest och bröllopsfest. Jacob Hansens Hus ligger i centrala Helsingborg. Med tanke på det fantastiska läge är det lätt att ta dig hit oavsett om du kommer med tåg, buss, bil eller till fots. Det centrala läget ger också många parkeringsmöjligheter. Varmt välkommen för mer information eller nästa konferens!

Planerar ni för en konferens nära Örebro?

Kom då till vår Herrgård för en konferens med närheten till Örebro och Mälardalen! Vi på Schenströmska kan hjälpa er att anordna er konferens, antingen som en farfylld kickoff eller som lugn och inspirerande konferens i våra lokaler. På vårt hotell bor ni i fina rum och sover gott efter en dag full med inspiration och aktiviteter! Läs mer om oss här.