kpnqwest.se Fiberoptik när den är som bäst

Träningsprogram från Wellnessgruppen

Bästa sättet att förebygga problem med hälsan är att motionera. Och bästa motionssättet när man försöker förhindra och förebygga problem med leder och muskler är att träna med ett funktionellt träningsprogram, vilket ger dig en bättre hållning, som i sin tur hjälper kroppen att lägga belastning på de ställen som är byggda för att bära upp den. Har du en dålig hållning belastar du lätt fel och sliter ut leder och andra delar av kroppen som gör att du får värk och inte orkar röra dig mer. Vi på Wellnessgruppen kan hjälpa dig planlägga ett träningsprogram som förhindrar och förebygger förslitningsskador och ökar din uthållighet och styrka!
militärträning värmdö, träning värmdö, träningsprogram, zumbakläder

Lär dig kombinera LCHF och träning!

mf Kurser hjälper dig till ett hälsosammare liv. Vi har alltid kurser och aktiviteter inom hälsa och träning, detta i ett brett utbud så du ska hitta någonting som tilltalar dig! Hos oss kan du bland annat ta del av kurser inom LCHF men också andra dieter och tankesätt. Vi hjälper dig anpassa och kombinera din träning med dieten för bästa resultat. I vårt hälsocenter finns både gym och personliga tränare att ta hjälp av. Välkommen för mer information och hela vårt kursutbud!

Gym i Ängelholm

På Hotell Erikslund i Ängelholm erbjuder vi träning i gym och en rad olika träningspass. Åldersgräns i gymmet är 15 år och bokning av pass kan göras 6 dagar innan. Har du träningskort och registrerat din mailadress hos oss kan du även boka pass online.
Konferens i Ängelholm, Träning i Ängelholm

Kampsportsutrustning - Sport & Gym Butiken

Sport & Gym Butiken har kampsportsutrustning för dina behov. Bland utbudet finns boxhandskar, boxsäckar, mma handskar, benskydd, tandskydd m.m. Utöva din sport säkert och snyggt med kampsportsutrustning från Sport & Gym Butiken.

Köp skor till crossfit från Jabb

Avverka tuffa crossfit pass med rätt skor! Jabb har lätta, böjliga och bekväma skor speciellt anpassade för crossfit från ledande märken. Välj bland en mängd olika modeller och färger, hitta crossfit skor som passar just dig. Vi har även resten av träningskläderna från t.ex. Better Bodies, GASP och Under Armour. Kika in på vår välsorterade webbshop!
Better Bodies träningskläder, GASP, Under Armour

Gruppträning i Halmstad

Funderar du på att börja träna men du vill hitta ett gym där det finns många pass och gruppträningar. Hos Idrottscentrum Halland AB kan du boka gruppträning fram till 19:30 och vi har ett stort utbud av gruppträningar allt från Bodypump till Box. Välkommen in på vår hemsida och läs mer om oss och boka in en gruppträning redan idag!

crossfit, fria vikter och träningsutrustning från eleiko

Hos oss finner du ett brett sortiment av noga utvalda produkter, för såväl nybörjaren som elitidrottaren. Vi har produkter för crossfit, tyngdlyftning, strongman, funktionell träning, konditionsträning och traditionell styrketräning med fria vikter. Våra främsta samarbetspartners inom fria vikter är Eleiko och master fitness, välkommen in och fynda!

Personlig träning i Täby

Balanceforyou i Täby erbjuder sina kunder möjligheten att få sin egna personliga tränare, även kallat PT. Vill du komma igång med träningen och få tips hela vägen till dina mål är en personlig tränare något som du borde testa. Det kan vara krångligt i början att lära sig hur man tränar rätt och sätta rimliga mål, med en PT kommer det att ordna sig. Kontakta Balanceforyou redan idag så bokar dom en tid med din personliga tränare. Välkommen till ett sundare liv.
Vi erbjuder massage i Täby

Fitness i Haninge med Gymhallen

Välkommen till Gymhallen Butik i Haninge, butiken som har expertisen för dig som vill börja träna eller du som redan är erfaren. Dom vet precis vilka produkter som passar dig och din träning. Fitness är något som förespråkar och dom hjälper dig hela vägen. Välkommen in i deras Butik i Haninge för att lära dig mer om Fitness och vilka produkter som passar dig och din träning.