kpnqwest.se Fiberoptik när den är som bäst

Upptäck bröstcancer tidigt! | Medicinsk Röntgen

22,9% av de kvinnor som insjuknar i cancer får just bröstcancer. Och trots att bröstcancer oftast har en god prognos med en 5-årsöverlevnad på nästan 90%, så är 13,7% av alla cancerdödsfallen på grund av bröstcancer. Bröstcancer går att behandla på flertalet sätt, inklusive kirurgiskt, cellgifter eller hormoner, strålning och immunoterapi. Det alla behandlingsmetoder har gemensamt är att de har mycket större chans att lyckas om cancern upptäcks tidigt! Vi på Medicinsk Röntgen utför mammografi med låg strålning på vår klinik, BröstCentrum, i Stockholm. Målet med en mammografisk undersökning är att så tidigt som möjligt hitta och diagnostisera eventuellt bröst cancer, för att kunna sätta in åtgärder och förhindra utveckling.

Behov av en barnkirurg?

Till Barnsjukhuset Martinas barnkirurg Henrik Wehtje kan du komma för en utredning eller behandling inom barnkirurgi. Vår barnkirurg Henrik tar även emot patienter för en second opinion. Exempel på utredningar och behandlingar vår barnkirurg tar emot är födelsemärken, hudförändringar och nageltrång.

Leg tandläkare Svedensten i Borås

Är du i behov av tandvård Borås så kontaktaTage Svedensten du behöver. Leg Tandläkare Tage Svedensten i Borås är tandläkare med lång erfarnehet, både av tandläkaryrket, tandvård och av att skapa bästa möjliga relation med patienten.

Vi tar hand om dig som har astigmatism & andra brytningsfel - Stockholms Ögonklinik

Stockholms Ögonklinik har med många års erfarenhet bakom sig och bland de bästa behandlingarna för dig som har problem med dina ögon. Kom in till oss och gör en synundersökning idag och få reda på vilken behandling som passar dig bäst.

Magsäcksoperation på Ersta sjukhus

Anlita privat sjukvård för att få bukt med din svåra övervikt. Cavalio Carelink är företaget som gör det möjligt för dig att få hjälp direkt med att få ett bättre liv. En magsäcksoperation på Ersta sjukhus är en garanti på att du får hjälp av professionella läkare och sjukskötare som har erfarenheten och kompetensen med sig sedan många år tillbaka. Ersta sjukhus är ett av Sveriges mest moderna sjukhus och du kan alltid förvänta dig den bästa hjälpen.
Ersta sjukhus

Gör en bentäthetsmätning hos Medicinsk Röntgen

En bentäthetsmätning görs för att upptäcka benskörhet och därmed undvika benbrott innan dom sker. Hos flera av Medicinsk Röntgens mottagningar kan du få en tid på kort varsel att göra din bentäthetsmätning.
Gör din mammografi hos Medicinsk Röntgen!, Röntgen av skelett utförs av Medicinsk Röntgen.

Oropedi i halmstad

På Capio Movement har vi stor erfarenhet av ortopediska besvär. Vi hjälper dig att må bättre och bli frisk. Capio Movement är en stor vårdklinik som finns i hela Sverige och erbjuder kvalitativ vård till sina kunder.