kpnqwest.se Fiberoptik när den är som bäst

Zonterapibehandling hos Hagen Hälsan

En mjuk behaglig fotmassage som stimulerar nervsystemet. Behandlingen fungerar som hjälp till självhjälp. Kroppen får kraft att fungera som den skall. Bra vid utbrändhet, stress, sömnproblem, huvudvärk, migrän, barnlöshet, övergångsbesvär, magproblem med mera.

Rosersbergsviken LSS boendei Stockholm

Rosersbergsvikens behandlingshem är en daglig verksamhet och ett boende för människor med LSS i Stockholms-regionen och även för individer som har Asperger, förståndshandikapp eller svagbegåvning och är i behov av ett specialboende. Vårt behandlingshem vänder sig till personer inom asperger och autism oftast i samband med ett förståndshandikapp eller svag-begåvning. Gästerna kommer oftast från Stockholm/Uppsala-regionen då man som andra vill ha nära till sina familjer.
Asperger boende

Personlig ansiktbehandling i Borås

Hos Jennie Bloom Resultatinriktad Hudvård erbjuder vi en rad olika ansiktbehandlingar utifrån dina egna behov. Du kan välja mellan flera olika behandlingar på mellan 60 och 120 minuter, eller en hel kur på upp till sex behandlingar. Vi har även olika tillval till dina grundbehandlingar för att kunna utforma din stund hos oss efter vad just du behöver. Välkommen till oss!

Meditation hos Skandinavisk yoga och meditiationskola

Vi på Skandinaviskt yoga och meditiationskola har lärt ut konsten i meditation och avslappning under många år, vill du bli en av våra elever? Alla är välkomna till oss oavsett kunskapsnivå eller tidigare erfarenheter, vi har kurser som passar alla. Vi har även kurser i gravidyoga. Många blir hjälpta av meditation och yoga i ett allt stressigare samhälle med högre tempo. Man lär kroppen att slappna av och många finner det inre lugnet. Vi har anläggningar runt om i Sverige, bland annat i Göteborg och Stockholm, men också en vacker kursgård i Småland. Välkommen!
Yoga och Meditation i Stockholm, Retreat Meditation

Behandla rynkorna med fillers

Rynkbehandling med olika fillers är en effektiv behandling för att släta ut dina rynkor. Det vi använder för att fylla ut dina rynkor är helt ofarligt och innehåller sådant som redan produceras naturligt i kroppen. Besök Citylaser.se så kan du läsa mer om våra behandlingar.

Hårförlängning - Beauty4life.se

Med hjälp av en hårförlängning och extensions (löshår) så har man möjlighet att på ganska kort tid få en rejäl makeover på sitt hår. Det är mycket lätt att fästa lösförlängningen, man tar en slinga åt gånge och fäster den med hjälp av ett keratinbaserat lim. Keratinet finns naturligt i vårat hår och våra naglar. Detta innebär rent praktiskt att limmet aktiveras med värme med hjälp av en särskild värmetång och smälts samman med det egna håret. Det sitter säkert och det skadar inte ditt hår. Man kan även använda löshåret till att få slingor, utan att färga sitt hår eftersom löshåret finns i väldigt många olika färger och nyanser. Eftersom det är 100% naturligt, mänskligt hår så går att behandla det på precis samma sätt som ditt egna.

Gå i parterapi hos Suzanne

Att inleda en parterapi kan ibland kännas fånigt och obekvämt men kan vara väldigt bra och givande för alla inblandade. Oavsett vad man har för förutfattad mening om parterapi. Jag Suzanne som driver SG Semantor är fil dr och legitimerad psykoterapeut.. Med mig kan ni känna er trygga att utvecklas tillsammans.

Byt till ecigg och slipp röken! Slutanu.com

Elektroniska cigaretter från kända tillverkare Välkommen till Slutanu.com - här hittar du såväl elektroniska cigaretter som tillbehör och påfyllningar för de olika delarna en e-cigg består av. Elektroniska cigaretter har blivit ett väldigt populärt alternativ till de vanliga cigaretterna på senaste, och fler och fler väljer att gå över till ecigg i takt med att fler och fler platser får rökförbud och fler och fler ser fördelarna med ecigg. Att elektroniska cigaretter går att röka på alla platser där vanliga cigaretter är förbjudna är bara en av många fördelar. En ecigg innehåller ungefär 4000 mindre skadliga ämnen än en vanlig cigarett, inklusive 19 cancerframkallande ämnen. Hos oss hittar du allt du behöver för ditt nya, nyttigare liv. Behöver du hjälp med vad de olika delarna är, missa inte att läsa våra hjälpavsnitt om till exempel cartomizer eller e-juice, så att du vet precis vad det är du ska beställa!

Dejta tjejer på Myshörnan

Dejta tjejer på Myshörnan! Vill du dejta tjejer? Besök då Myshörnans hemsida och börja redan idag att dejta tjejer.
Ny länk

Vi ger er säker rening av vatten

Rent och friskt vatten bidrar till ditt välmående och även en trygg och frisk miljö. Det vatten som finns i dagens kranar är förorenat med diverse medicinska produkter och partiklar som skadar din hälsa. Tack vare oss på Clearly of Sweden så har rening utav vatten aldrig varit enklare tack vare våra vattenfilter och vattenrenare. Använder du våra produkter så kommer du garantera att kunna ha tillgång till rent och klart vatten utan föroreningar och må mycket bättre. Har du frågor om vår verksamhet inom vattenrening eller har funderingar kring våra produkter så är du välkommen att kontakta oss!

Önskar du en viktnedgång med mat som är god & nyttig?

Då kan du vända dig till oss på Svarta Lådan, och vi kan hjälpa dig med en viktnedgång med vällagad, god och nyttig mat. Med vår Ner i vikt-låda kan du beställa hem bra mat framtagen av våra kostrådgivare och lagad av våra duktiga kockar i vårt egna kök. Vi kan hjälpa dig med en viktnedgång med mat som är vällagad, kaloriberäknad och hälsosam!

Psykosyntes kan Helhetsfokus hjälpa dig med

Psykosyntes Psykosyntes betraktar människan som en enda helhet och människan beståer av kropp, själ, känslor och ett intellekt. Delarna står i ett mycket nära samspel med varandra. Detta samspel måste fungera för att avgörande för hur vi mår, både psykiskt och fysiskt. Denna helhet omfattas både av vår historia och av våra outforskade höjder, den enorma potential varje människa har. Viljan är ett centralt begrepp inom psykosyntesen och betonar vikten av att vara kontakt med det vi innerst inne vill och att utveckla vår förmåga att välja det liv vi vill leva.

Vår heta linjen är "hetare" än någon annan teledatelinje!

Till vår Heta Linjen kan du ringa anonymt och redan idag få en trevlig och rolig date över telefonen! Till oss ringer tjejer gratis och både tjejer och killar kan hitta sin dörmdejt genom Heta Linjen. Ring Drömdejten redan idag.
Ring & prata med bl.a killar - anonymt!, Till oss ringer singeltjejer gratis!

Dölj din utväxt med hårfibrer

Har du någonsin funderat på det bästa sättet att dölja din utväxt? Viviere erbjuder högkvalitativa hårfibrer som snabbt döljer din utväxt och effektivt motverkar tunt hår. Hårfibrerna appliceras lika enkelt som vilken stylingprodukt som helst och går enkelt att tvätta ur i slutet av dagen. Utöver att dölja din utväxt så bidrar även hårfibrerna till hårets volym och kan ge så mycket som fyra gånger tjockare hår på bara några minuter. Viviere har varit verksamma sedan 2010 och har sedan dess tiotusentals nöjda kunder världen över. Prova du också, beställ ditt startkit på www.viviere.se!

Erfaren arbetsterapeut i Stockholm, Stockholm, Norrmalm & Östermalm

Arbetsterapeut är en yrkeskategori som omfattar flertalet olika arbetsområden. Till exempel hjälper en arbetsterapeut till med att: • Handträning och behandling av handskador • Utprovning av handledsortoser • Utprovning, rådgivning och förskrivning av tekniska hjälpmedel • Ergonomisk rådgivning • Bostadsanpassning – Intygsskrivning • ADL-bedömning • Arbetsförmågebedömning Vill du komma i kontakt med en professionell och erfaren arbetsterapeut i Stockholm? Kontakta oss så hjälper vi dig!