kpnqwest.se Fiberoptik när den är som bäst

Radiostyrda bilar är inte bara för barn

Oavsett om du bestämmer dig för att köpa en radiostyrd bil, radiostyrd helikopter, radiostyrd lastbil eller radiostyrd båt kommer du att kunna hitta en modell som passar för just din nivå så att du kan verkligen få ut det mesta av din hobby. Det finns radiostyrda bilar som är bra för racing nerför gatan och det finns uppgraderade modeller som kan anpassas för att utföra fantastiska stunts och blåsa i 100 km / tim. Cabom erbjuder ett stort urval av radiostyrda leksaker och radiostyrda delar från Traxxas, protokoll, Parrot, iSuper och fler. Vi har en rad kraftfulla kikare för dig som vill uppleva naturens underverk på nära håll, om du vill skåda fåglarna några meter bort eller betrakta ett lejon från ett säkert avstånd. Cabom har även kikare för en kväll på teatern eller operan.

Dräkter, kläder och kostymer för Halloween

Halloween har blivit en stor händelse i Sverige på senaste, och antingen känner man sig stressad över att inte veta vad man ska klä ut sig till, eller så behöver man ett ställe där man kan köpa smink och dekorationer för att få till den där riktigt läskiga stämningen hemma. Oavsett vilken grupp du tillhör har Partajshop allt du behöver för att göra Halloween till en lyckad upplevelse, med allt du behöver inom utklädnader för barn och vuxna, dekorationer, smink och mycket, mycket mer!

Halloween-kostymer för barn - Hobbex

Har barnen blivit bjudna på maskerad eller fest med Halloween-tema? För att bi ordentligt uttspökad till Halloween räcker det i princip med att kika in på Hobbex för att hitta lösningen. Vi har massor av dräkter och kostymer att välja bland. Hobbex stors utbud av maskeraddräkter för barn passar såväl till maskeraden som till halloween. Vi har hela dräkter och kostymer och dessutom ett stort utbud av lösa masker, färgade maskeradlinser och smink. Givetvis har vi även halloweendräkter för vuxna med, för visst gillar vi alla att spöka ut oss till Halloween? Hos Hobbex hittar du allt vad gäller maskeradkläder och kostymer till Halloween!

Duplo är bra för dina barn

Vill du köpa lego men du har barn som är under 3 år och du är rädd att dom kan ta skada av att ha lego i huset. Då har vi en lösning för dig och det är vår Duplo som är i samma princip som lego en där klossarna är större. Med Duplo behöver du inte vara räd att dina ban kan sälja dom för att klossarna är anpassade så att småbarn inte kan skada sig av dom. Välkommen in på vår hemsida och läs mer om oss och alla våra produkter som vi har att erbjuda!